The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Crystal Palace har spillet færdigt – men det har Wolves og DIN tegnebog ikke

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Wolverhampton – Crystal Palace – Wolverhampton scorer mere end 1,5 mål JA

– Det er en vigtig Premier League.kamo for Wolverhampton, der stadig har en Europa League-plads at spille for. Crystal Palace kan til gengæld hverken nå det ene eller det andet.

– Wolverhampton har egentlig haft en fin sæson, men på det seneste har det dog knebet gevaldigt, for holdet har kun taget fire point i de seneste fire kampe – og ingen af dem har været mod ligaens tophold.

– Ellers er det især evnen til at tampe de små og mellemstore hold, som Wolverhampton lever højt på. De har kun tabt to ud af 19 kampe mod de ti hold, der netop nu ligger i Premier Leagues nederste halvdel. De har vundet 11 og spillet seks uafgjorte.

– Wolverhampton har scoret mindst to mål i 12 ud af deres 14 sejre i denne sæson.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Wolverhampton har noget større motivation til at vinde kampen, som er klubbens chance for at komme med i Europa League igen i næste sæson. Tottenham overhalede dem i weekenden ved at vinde over Leicester.

– Crystal Palace ligner i den grad et hold, der har spillet færdigt for denne sæson. De har tabt alle deres seks seneste Premier League-kampe, og i fem af de seks kampe har de slet ikke scoret.

– Crystal Palace har blot scoret 30 mål i 36 kampe. Kun bundproppen Norwich har scoret færre (26)

– Onsidebetting giver odds 1,48 på sejr til Wolverhampton. Det er i underkanten. Vi prøver at gå efter, at de scorer mindst to mål (over 1,5 mål) til odds 1,80. Bemærk! Spillet vinder, selvom Crystal Palace skulle score to mål eller mere. Kombinerer man de to spil, får man odds 2,66. En mulighed er også at spille på handicap 1-tallet (0-1), som giver odds 2,45.

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21.15

Sådan ligger de

Wolverhampton nummer 7 (V14 U14 T8)
Crystal Palace nummer 14 (V11 U9 T16)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,80

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 360 kroner

Overskud: 160 kroner

(Du kan se alle weekendens mål fra Premier League på videoen øverst på siden).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top