The perfect guide to the casino

Oddsforslag: City tæver Arsenal og kommer i finalen – til glæde for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Arsenal – Manchester City – Manchester City vinder med mindst to mål

– Dette er en FA Cup-semifinale, og den er vigtig for begge hold. Turneringen repræsenterer Arsenals sidste chance for at vinde et trofæ eller i det mindste komme i finalen og få lidt oprejsning for en ellers temmelig mislykket sæson. Manchester City er forsvarende vindere af turneringen (de slog Watford 6-0 i finalen i sidste sæson), og efter at mesterskabet er røget, tager man meget gerne endnu en FA Cup-sejr.

– Arsenal har hjemmebanen, men den er næppe meget værd, når der ingen tilskuere er. Arsenals statistik mod Manchester City er ringe i nyere tid er ringe. London-klubben har tabt de seneste syv indbyrdes opgør mod Manchester City med en sammenlagt score på 2-20 – og Manchester City har scoret tre mål i seks af disse syv kampe.

– Arsenals sidste sejr over Manchester City ligger tilbage til en semifinale i FA Cup’en i 2017, hvor klubben senere vandt turneringen med en finalesejr over Chelsea på 2-1.

– Arsenal begyndte 2020 fornuftigt. Faktisk var de den eneste Premier League-klub, der gik til corona-pausen som ubesejrede i kalenderåret. Men siden da har det igen været meget op og ned, og de fik bank med 0-3, da de senest mødte Manchester City i Premier League. (Du kan se mål og højdepunkter på video fra dette opgør øverst på siden).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Men den kamp er faktisk den eneste, hvor Arsenal ikke har scoret i 2020.

– Mens man sagtens kan mistænke Manchester City for at tage lidt let på rest-programmet i Premier League, nu hvor sæsonens altoverskyggende mål – Champions League – nærmer sig, kan man roligt regne med, at de meget gerne vil have endnu et trofæ i denne sæson (de vandt i februar den lille pokalturnering (Carabao Cup) med en finalesejr over Aston Villa).

– Manchester City har scoret ikke mindre end 27 mål i ni kampe i alle turneringer, siden turneringen blev genoptaget i sidste måned. De har vundet syv af kampene, men man må naturligvis også notere sig nederlagene til Chelsea (1-2) og Southampton (0-1).

– Onsidebetting giver odds 1,34 på, at Manchester City vinder (efter ordinær tid). Det er for lidt til, at det er værd at spille på. Vi prøver at gå efter sejr med mindst to mål giver 1,83, og det napper vi. I betragtning af Arsenals trods alt ganske fine målstatistik i 2002 kan man også gå efter Manchester City-sejr – plus at begge hold scorer til fine odds 2,35. Men risikoen er, at Arsenal hurtigt kommer bagud, og i den situation er Manchester City virkelig svære at have med at gøre. Et mål af Manchester Citys Raheem Sterling til odds 2,30 er også værd at overveje.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 20.45

Sådan ligger de

Arsenal nummer 9 (V13 U14 T9)
Manchester City nummer 2 (V24 U3 T9)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,83

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 366 kroner

Overskud: 166 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top