The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Chelsea går mål-amok mod bundprop – til glæde for DIN tegnebog

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Chelsea – Norwich – Chelsea scorer minimum tre mål

– Chelsea kæmper hårdt for at ende i top-4, så holdet kan komme med i næste sæsons Champions League-gruppespil. Så skal man kunne slå Norwich på hjemmebane, og det regner vi også med, at de gør.

– Det var ikke så lidt af en streg i regningen for Frank Lampards mandskab, at de tabte 0-3 på udebane til Sheffield United. Han vil forlange at få en reaktion mod Norwich, og spillerne vil have noget at bevise.

– Chelsea har scoret to mål eller flere i 10 ud af deres seneste 12 kampe. Offensiven fejler med andre ord normalt ikke noget.

– Chelsea har vundet fem ud af deres seneste syv kampe – og scoret 16 mål i disse syv kampe.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Norwich ligger sidst og er allerede rykket ned. Det er svært at se, hvor motivationen skal komme fra til at få point ud af denne her.

– Norwich har kun fået seks point ud af 51 mulige på udebane i denne sæson. Holdet har vundet en sølle kamp på fremmed græs, og det er kun lykkedes at lave syv mål i de 17 kampe.

– Norwich har tabt samtlige 21 kampe i denne sæson, hvor modstanderne har scoret først.

– Onsidebetting giver meget lidt på Chelsea-sejren. Her er odds 1,12. Vi satser lidt på, at offensiven er så stærk, at den nok skal score tre gange eller mere. Det giver odds 1,58. Vil man gerne have lidt mere, så kan man prøve på over 3,5 mål. Det giver odds 2,55 – og det kan sagtens være, at det holder.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 21.15

Sådan ligger de

Chelsea nummer 3 (V18 U6 T11)
Norwich nummer 20 (V5 U6 T24)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,58

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 316 kroner

Overskud: 116 kroner

(Du kan se alle de flotte mål i Chelseas sejr over Crystal Palace for nylig på videoen øverst på siden).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top