The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Brandvarme Manchester United holder målfest – og så kan DU holde fest bagefter

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Manchester United – Southampton – Manchester United scorer mindst tre mål

– Formstærke Manchester United tager imod Southampton i mandag aftens kamp i Premier League, og alt andet end en klar Manchester United-sejr vil være noget af en overraskelse.

– Hvis man holder med Manchester United, må man ærgre sig fælt over, at klubben er kommet så sent i gang. Men nu er holdet altså ubesejret i 17 kampe i træk i alle turneringer, og en sejr over Southampton vil sende dem op på tredjepladsen i Premier League.

– Manchester United har scoret minimum tre mål i otte ud af deres seneste 12 kampe. Fem af kampene er sluttet 3-0.

– Den seneste sejr på 3-0 over Aston Villa betød, at Manchester United blev det første hold i Premier League nogensinde, der vandt fire kampe på stribe med mindst tre mål. (Du kan se mål og højdepunkter fra Manchester Uniteds sejr over Aston Villa på videoen øverst på siden).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Southampton har absolut intet at spille for. De kan matematisk hverken nå at rykke ned eller at komme med i Europa League.

– Southampton har en elendig statistik mod Manchester United. De har tabt flere kampe (26) og indkasseret flere mål (62), end de har mod noget andet hold i Premier League.

– Southamoton har endda tabt ni af de 26 kampe, efter at de har scoret kampens første mål – herunder 2-3 på Old Trafford i sidste sæson.

– Onsidebetting giver 2,05 på, at Manchester United igen laver mindst tre mål. Det er en pæn betaling, og den prøver vi at gå efter. Det er fristende at gå efter, at Manchester United vinder uden mål imod, men det er værd at bemærke sig, at Southampton ikke lader sig skræmme af udebane. De har scoret i samtlige udebanekampe i denne sæson bortset fra på Anfield (Liverpool) og på Turf Moor (Burnley). Et mål af Manchester Uniteds brandvarme Mason Greenwood til odds 2,40 er til gengæld værd at overveje.

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21.00

Sådan ligger de

Manchester United nummer 5 (V 15 U10 T8)
Southampton nummer 12 (V13 U5 T16)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,05

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 307 kroner

Overskud: 157 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top