The perfect guide to the casino

Oddsforslag: FCK ordner Brøndby – og styrker DIN konto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FCK – Brøndby – FCK vinder

– Det klassiske storkøbenhavnske derby mellem FCK og Brøndby, og her må FCK trods det svingende spil være favoritter,

– Det har sandt at sige været skidt, hvad de forsvarende mestre fra FCK har præsteret i medalje-slutspillet indtil videre. Fem point ud af 18 mulige er det blevet til, og i torsdags forsvandt mesterskabet endegyldigt med et nyt nederlag til FCM.

– Nu strammer det til i forhold til andenpladsen, som giver adgang til Europa Leagues kvalifikationsspil. Der er fire point ned til AGF på den tredjeplads, som betyder, at man skal i kvalifikation mod Randers, OB eller Horsens for overhovedet at komme med i Europa League-kvalifikationen.

– På hjemmebane har FCK dog været ret stabile i denne sæson. De har vundet 12 ud af 15 kampe i Parken. Og der er 9.500 tilskuere på plads i dag – og de holder allesammen med FCK. Det skal man ikke helt undervurdere.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Brøndby vandt med flotte 4-0 over FC Nordsjælland i sidste runde, men det var på hjemmebane. De blå-gule har været markant bedre hjemme end ude i denne sæson. Ude har de tabt otte ud af 16 kampe.

– Brøndby har det svært, når de spiller i Parken. De har tabt de tre seneste kampe på nationalstadionet, og FCK har i alle tre tilfælde scoret tre mål.

– Vi går efter FCK-sejr, og den honorerer Onsidebetting med odds 1,80

– En anden mulighed er at spille på mere end 2,5 mål. Det giver odds 1,74. Der har været mindst tre mål i fem ud af de seneste syv kampe imellem de to klubber. Imod det væddemål taler dog, at Brøndby har anlagt en ret defensiv taktik i flere kampe i medaljeslutspillet. Det har givet 0-0 mod både FCM og AGF og 1-1 mod FCK i sidste indbyrdes opgør (Du kan se højdepunkter og mål fra det opgør på videoen øverst på siden).

Spilletidspunkt: Søndag kl. 18.00

Sådan ligger de

FCK nummer 2 (V19 U 4 T9)
Brøndby nummer 4 (V15 U6 T11)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,80

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 270 kroner

Overskud: 120 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top