The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Danskerklubben marcherer mod Premier League – og det kan DU tjene på

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Brentford – Charlton – Brentford vinder uden mål imod

– Brentford er danskerklubben i The Championship. Thomas Frank er træner, og i truppen er der spillere som Henrik Dalsgaard, Mathias Jensen, Christian Nørgaard og Emiliano Marcondes.

– Holdet er helt ustyrligt for tiden. De er ubesejrede i seks kampe på stribe, og de seneste fem har holdet vundet, uden at modstanderne har scoret.

– Det har medført, at holdet fra det vestlige London ligger en solid nummer tre, og dermed står de til play-off om at komme op i Premier League. Og hvis de fortsætter den fine form, kan de måske endda tage en af de to direkte oprykningspladser.

– Brentford har sammen med førerholdet Leeds den bedste hjemmebanestatistik med 12 sejre og fem uafgjorte i 20 kampe. Intet hold har scoret flere mål end Brentford i Championship, og intet hold har ladet færre mål gå ind.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Charlton har haft en svær sæson efter oprykningen sidste sommer. Men de har dog lidt afstand til den allerværste suppedas – bl.a. fordi Wigan nu reelt ligger sidst. De får 12 minuspoint, når sæsonen er forbi, fordi de er gået i administration.

– Hjemme- og udebane betyder ikke så meget, når der ikke er nogen tilskuere. Men det er alligevel tankevækkende, at holdet fra det sydlige London kun har vundet fire gange ud af 20 mulige på fremmed græs.

– Der er ikke mange mål i Charltons kampe for tiden. Begge hold har kun scoret i en ud af de seneste ti kampe, klubben har været involveret i.

– Sejr til Brentford giver bet365.com odds 1,28, og det er for lidt til, at det er værd at gå efter. Sejr uden mål imod honorerer de med pæne odds 1,90. Risikoen ved det bet er, at Charlton kan få et trøstmål til sidst, hvis Brentford fører stort, men vi prøver at gå efter væddemålet alligevel.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 19.00

Sådan ligger de

Brentford nummer 3 (V21 U9 T11)
Charlton nummer 19 (V12 U10 T19( (Reelt nummer 18, fordi Wigan skal have 12 minuspoint efter sæsonafslutningen).

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,90

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 380 kroner

Overskud: 180 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se mål og højdepunkter fra Brentfords seneste sejr på 3-0 over Wigan).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top