The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mål i Premier League-brag giver sedler til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Tottenham – Everton – begge hold scorer

– Tottenham har haft en sæson, der er lige til skraldespanden. Denne kamp repræsenterer absolut sidste chance, hvis det skal lykkes i det mindste at komme i næste sæsons Europa League.

– Tottenham tabte senest ude mod Sheffield United, og ialt har Spurs kun vundet en ud af de seneste ni kampe i alle turneringer. Det er også muligt, at de taber denne her, men det er ikke det, som væddemålet tager stilling til. Harry Kane er tilbage, og vi satser lidt på, at han (eller en af de andre Spurs-spillere) i hvert fald kan banke en enkelt kasse ind.

– Tottenham-manager José Mourinho har dog en meget fin statistik mod Everton, som han til dato aldrig har tabt til på hjemmebane. I ni kampe har han vundet syv og spillet to uafgjort.

– Meget ukarakteristisk for et hold med Mourinho på sidelinjen har Tottenham kun holdt målet rent i fore ud af 27 kampe med portugiseren som manager. Man forstår, at han ønsker udskiftning i forsvaret til næste sæson.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Everton kom skrækkeligt fra start i Premier League, men siden Carlo Ancelotti tog over som manager efter Marco Silva i november, er der kommet skik på holdet. Kun Liverpool og de to Manchester-klubber har siden taget flere point end italienerens hold.

– Everton har kun tabt tre ud af deres seneste 17 kampe i Premier League.

– Everton har dog ikke særlig gode erfaringer med Tottenham. De har ikke vundet i 14 ligakampe mod Spurs, og seneste sejr daterer sig tilbage til december 2012.

– Bet365.com giver pæne odds 1,80 på, at begge hold scorer. Hvis man gerne vil spille på Harry Kane som målscorer, giver bet365.com 2,20 i odds. Han har lavet 13 mål i de 23 Premier League-kampe, han har spillet i denne sæson, så det er bestemt også værd at gå efter.

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21.00

Sådan ligger de

Tottenham nummer 10 (V12 U9 T11)
Everton nummer 11 (V12 U8 T12)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,80

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 360 kroner

Overskud: 160 kroner

(Øverst på siden kan du se en video fra Tottenhams seneste kamp mod Sheffield United, hvor Sander Berge bringer hjemmeholdet foran. Få sekunder senere udligner Harry Kane, men han får målet annulleret af VAR).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top