Oddsforslag: Mål i Italien – og din konto siger GRAZIE

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Cagliari – Atalanta – Atalanta vinder og begge hold scorer

– Vi bevæger os til den italienske Serie A, som i gamle dage var karakteriseret ved mange målfattige kampe. Det er den ikke mere, og her møder et par formstærke hold hinanden på Sardinien.

– Cagliari havde en svag periode op til corona-pausen, men på det seneste har de klaret sig glimrende med syv point i tre kampe mod SPAL, Torino og Bologna. Her kommer de dog op mod betydeligt skrappere modstand.

– Cagliari har scoret seks mål i disse tre seneste kampe, så øboerne ved godt, hvor målet står.

– Atalanta har taget 22 point i de sidste otte kampe, og senest blev det 2-0 over Napoli. De er virkelig formstærke, og nu er der 12 point ned til femtepladsen, så alt tyder på, at den også står på Champions League-fodbold til næste sæson.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Og holdet fra Bergamo kan i den grad score mål. Ialt har de lavet 82 mål i 29 kampe, og det er mere end noget andet hold.

– Udebane holder dem ikke tilbage. Atalanta har lavet 40 mål i 14 udekampe, og man kan tilføje, at det heller ikke har den helt store betydning, når der ingen tilskuere er.

– I 12 ud af Atlaantas 18 sejre har begge hold scoret.

– At spille på at begge hold scorer, honorerer bet365.com med et odds på 1,53, og det kan man godt spille, selvom det er lidt i underkanten. Vi prøver at kombinere det med sejr til Atalanta, og så er vi oppe i fornuftige odds 2,62

Spilletidspunkt: Søndag kl. 19.30

Sådan ligger de

Cagliari nummer 10 (V10 U9 T10)
Atalanta nummer 4 (V18 U6 T5)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,62

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 393 kroner

Overskud: 243 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se Atalanta holde målfest mod Valencia i Champions League, hvor italienerne for første gang er nået frem til kvartfinalerne.)

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top