The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Manchester United scorer og vinder – og det gør DU også

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Manchester United – Bournemouth – Manchester United vinder med rent mål

– Efter et utroligt svingende efterår har Manchester United virkelig taget sig sammen i anden halvdel af sæsonen. Holdet er nu ubesejrede i 15 kampe på stribe i alle turneringer, hvoraf de har vundet de 11. Og intet tyder på, at serien stopper her.

– I de 15 kampe har Manchester United holdt målet rent i de 11. Alle de seneste fem hjemmekampe er endt uden mål til modstanderne.

Holdet har vundet begge de to seneste kampe med 3-0. Senest gik det ud over Brighton på udebane, og nu er både Chelsea og Leicester altså truet bagfra. (Du kan se hæjdepunkter og mål fra sejren over Brighton på videoen øverst på siden).

– Manchester United har til dato aldrig tabt til Bournemouth på hjemmebane. De har mødt dem syv gange og vundet de seks.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Bournemouth tabte senest 1-4 hjemme mod Newcastle, og det begynder at ligne en degradering. Eddie Howes tropper kan sagtens se op til stregen, men de skal til at vinde nogle kampe, hvis de også skal spille i Premier League til næste sæson.

– Bournemouth har tabt 10 ud af de seneste 11 udekampe i Premier League-kampe. Ialt har de tabt 16 ud af de seneste 21 kampe i Premier League – herunder alle de seneste fire.

– Det er ikke lykkedes for Bournemouth at holde målet rent i de seneste 15 kampe, og holdet har ikke scoret i åbent spil i fem timer og 51 minutter.

– Bet365.com er nede på at give 1,16 på Manchester United-sejr, og det er ikke værd at spille på. Men man kan så kombinere det med, at Bournemouth ikke scorer. Så når vi op på odds 1,77, og det skræller lige an til et bet. Risikoen ligger primært i, at Bournemouth kunne tænkes at få et trøstmål til sidst, hvis Manchester United fører stort. Alternativt kan man gå efter 1-tal (handicap 0-2). Det vil sige, at Manchester United skal vinde med minimum tre mål. Det giver odds 2,37, og det er bestemt spilbart.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 16.00

Sådan ligger de

Manchester United nummer 5 (V14 U5 T8)
Bournemouth nummer 19 (V7 U6 T19)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,77

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 354 kroner

Overskud: 154 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top