Oddsforslag: Atlético sender Mallorca mod afgrunden – og DIN konto i vejret

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Atlético Madrid – Mallorca – Atlético Madrid vinder og mere end 2,5 mål

– Atlético Madrid spiller for tredjepladsen og dermed for at komme i Champions League til næste sæson (klubben er stadig med i den nuværende udgave efter at have slået de forsvarende mestre fra Liverpool ud (du kan se billeder fra den kamp i videoen øverst på denne side)).

– Atlético Madrid ødelagde alle muligheder for at vinde mesterskabet i efteråret efter alt for mange uafgjorte kampe, fordi holdet manglede power i angrebet. Men i anden halvdel af turneringen er holdet kommet i omdrejninger. De er ubesejrede i de seneste 11 kampe i ligaen.

– Senest blev det 2-2 ude mod FC Barcelona på et sent straffesparksmål af Saúl – et resultat, der formentlig ødelagde FC Barcelonas muligheder for at genvinde titlen.

– Den modsatte kamp blev vundet 2-0 af Atlético Madrid, som kun har tabt en ud af de seneste syv kampe mod Mallorca.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Mallorca fik en livline i bunden, da holdet vandt hele 5-1 hjemme over den nærmeste konkurrenter fra Celta. Men det var på hjemmebane, og selvom hjemme og ude ikke betyder så meget, når der ingen tilskuere er, er det alligevel værd at notere sig, at Mallorca har tabt 13 ud af 16 kampe på fremmed græs. Og der er stadig fem point op til Celta, så det ser svært ud i forhold til at undgå nedrykning.

– Det store problem for Mallorca har så afgjort været forsvaret. Holdet har lukket 56 mål ind i 33 kampe, og det er flest af alle i La Liga. Det må Atlético Madrid kunne udnytte.

– Tre ud af Atlético Madrids seneste fem kampe har indeholdt tre mål eller mere. Det samme er tilfælde for tre ud af Mallorcas seneste seks kampe.

– Bet365.com giver 1,28 for sejr til Atlético Madrid, og det er der ikke meget ved. Kombinerer man med mere end 2,5 mål, ender vi på et odds, der lyder på 2,43, og det er absolut værd at gå efter. Et handicap-odds på 1,95 til Atlético-sejr med mindst to mål er også spilbart – specielt fordi der kun er lavet 10 mål i 16 ligakampe mod Atlético Madrid på Wanda Metropolitana.

Spilletidspunkt: Fredag kl. 22.00

Sådan ligger de

Atlético Madrid nummer 3 (V15 U14 T3)
Mallorca nummer 18 (V9 U5 T20)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,43

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 364,50 kroner

Overskud: 114,50 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top