Oddsforslag: Masser af mål i mesterbraget i Premier League – og masser af slanter til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Manchester City – Liverpool – Manchester City vinder og begge hold scorer

– Så er det tid til Liverpools første kamp som nye mestre, og af alle steder skal det foregå på udebane mod de to sidste års mestre fra Manchester City. Det er ren stjerneparade, og det MÅ blive en seværdig fodboldkamp.

– Manchester City skal ganske vist hylde Liverpool inden kampen med æres-port, men under kampen vil Josep Guardiolas tropper være ivrige efter at vise, at de til næste år vil gøre ALT for at erobre mesterskabet tilbage.

– Manchester City har vundet 10 ud af de seneste 12 kampe i alle turneringer

. Selvom Liverpool bliver mestre i år, har Manchester City scoret flest mål (77 mål i 31 kampe mod Liverpools 70). De to hold har scoret flest mål af alle hold i Premier League.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Begge hold har scoret i fire ud af de seneste fem indbyrdes kampe mellem Manchester City og Liverpool, og der er i snit scoret 3,375 mål i de seneste otte kampe imellem klubberne. Det er let at forestille sig, at denne kamp bliver det rene hula-hop, for ingen af dem har for alvor noget på spil.

– At Liverpool har været smaddergode i år, er velkendt. Men faktisk har de ikke vundet i de seneste fire udekampe i alle turneringer -heraf har de tabt de tre.

– Bet365.com giver odds 1,53 på, at begge hold scorer, og det kan man godt spille, selvom det er i underkanten. Kombinerer man med, at Manchester City vinder – og de må være det mest sultne af de to hold – så når vi op på flotte odds 3,40.

– En anden mulighed er at holde øje med LIVE-spil. LIVE-spil er svært, men hvis Manchester City først kommer foran, er det svært at forestille sig, at Liverpool skulle have motivation nok til ligefrem at dreje kampen rundt.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 21.15

Sådan ligger de

Manchester City nummer 2 (V20 U3 T8)
Liverpool nummer 1 (V28 U2 T1)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 3,40

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 340 kroner

Overskud: 240 kroner

(Øverst på siden kan du se et interview med Liverpools manager, Jürgen Klopp, om næste sæsons udfordringer for Liverpool).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top