The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mål i Manchester United-slag – og så vokser din konto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Brighton – Manchester United – begge hold scorer

– Brighton tager imod Manchester United i tirsdagens eneste kamp i Premier League, og selvom Brighton senest spillede 0-0 mod Leicester, forestiller vi os, at der her kommer lidt mere gang i sagerne.

– Brighton klatrer stille og roligt fri af nedrykningszonen. De er ubesejrede i deres tre seneste kampe, og det har været kampe mod hold fra den bedre halvdel (Wolverhampton, Arsenal og Leicester).

– Brighton har holdt nullet to gange i de tre kampe, men det er faktisk ikke, fordi det sker så tit. I de foregående 20 kampe lykkedes det også kun at holde nullet to gange.

– Brighton har mødt Manchester United 22 gange i alle turneringer igennem tiderne. Brighton har kun vundet tre gange, og det er de tre seneste hjemmekampe. Men det kan der jo blive lavet om på, når der ingen tilskuere er, og det er ikke det, som væddemålet her tager stilling til.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Manchester United er ubesejrede i 14 kampe på stribe i alle turneringer. (Du kan se alle målene fra holdets seneste sejr over Norwich i FA Cup’en på videoen øverst på siden).

– Manchester United er måske nok favoritter i denne kamp, men de har spillet 1-1 fire gange på udebane. Samme resultat har Brighton opnået fem gange på hjemmebane, og det er bestemt også et muligt udfald af denne dyst.

. Udeholdet har bestemt forbedret sig efter et meget ustabilt efterår. Men forsvaret – herunder målmanden – har stadig visse udfordringer, og de har stadig kun holdt nullet to gange på fremmed græs, og Brighton har scoret i 11 ud af 15 kampe på hjemmebane.

– Bet365.com giver odds 2,05. Umiddelbart vurderet er der over 50 procent chance for, at det sker, så det prøver vi at gå efter.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 21.15

Sådan ligger de

Brighton nummer 15 (V7 U12 T12)
Manchester United nummer 6 (V13 U10 T8)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,05

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 307,60 kroner

Overskud: 157,50 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top