The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mange mål i nedrykningsdrama – og gevinst til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: Watford – Southampton – begge hold scorer

– Det er pokalweekend i England, men der er også kampe fra Premier League mellem nogle af de hold, der ikke er med i FA Cup’en. Søndag tager Watford imod Southampton i en vigtig kamp.

– Det var godt nok af Watford, at de fik et point hos ligaens nummer tre, Leicester, men de kom ned på jorden i Burnley, hvor de tabte 0-1. Dermed er de stadig i høj grad en del af kampen om at undgå nedrykning (du kan se højdepunkter og kampens mål fra kampen mellem Burnley og Watford i videoen øverst på siden).

– Watford har ikke de bedste erfaringer med Southampton, som de kun har vundet over en gang ud af de sidste 13 mulige.

– Til gengæld har begge hold scoret i fem ud af de seneste syv kampe imellem de to klubber. Det satser vi på, at de også gør her.

– Tre ud af de seneste fire ligakampe imellem de to klubber er endt uafgjort, og remis er bestemt også et godt bud på denne kamps udfald. Men det er naturligvis et risikabelt bet.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Imod det uafgjorte resultat taler også, at Southampton som det eneste hold i Premier League ikke har spillet uafgjort i en ligakamp i 2020 endnu. De har vundet fem og tabt seks.

– Southampton med danske Pierre-Emile Højbjerg spillede skrækkeligt i efteråret og tabte jo bl.a. 0-9 hjemme mod Leicester. Men siden da har de taget sig gevaldigt sammen, og der er ganske pæn afstand til nedryknings-suppedasen. De mangler reelt kun ganske få point for at være sikre.

– Hjemmebane og udebane betyder ikke så meget, når der ingen tilskuere er. Men det er da alligevel værd at notere sig, at Southampton har fået 62 procent af deres point på udebane. Det er mere end noget andet hold i Premier League.

– Bet365.com giver odds 1,8 på, at begge hold scorer. Det er godt nok til at tage et lille bet på.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Søndag kl. 17.30

Sådan ligger de

Watford nummer 16 (V6 U10 T15)
Southampton nummer 14 (V11 U4 T16)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,80

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 270 kroner

Overskud: 120 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top