The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Nerver på og få mål i topbrag – men slanter til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Brentford – West Bromwich Albion – under 2,5 mål

– Premier League holder fridag denne fredag, men der venter et brag af et topopgør i den næstbedste række mellem Thomas Franks Brentford og West Bromwich Albion.

– Vi gætter på, at der er nerver på højkant, og at der derfor ikke kommer ret mange mål. Der har været under 2,5 mål i samtlige Brentfords otte kampe mod de øvrige hold i top-6 i denne sæson. Thomas Frank går tydeligvis mere defensivt ind til disse kampe end mod bundholdene.

– I den første kamp efter corona-pausen vandt Brentford lokalopgøret på udebane mod Fulham med 2-0. Det sidste mål blev scoret ret sent. (Du kan se målene på videoen øverst på siden).

– Men Brentford er i god form. De har kun tabt en ud af de seneste ni kampe.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– West Bromwich Albion overtog førstepladsen på bedre målscore, da Leeds tabte i Cardiff, samtidig med at de selv spillede 0-0 hjemme mod Birmingham. De to hold har syv point ned til Fulham og Brentford på tredje- og fjerdepladsen, der ikke giver automatisk oprykning – men playoff-kampe.

– Faktisk er begge holdets sidste to kampe endt uden mål, og gassen ser ud til at være gået lidt af ballonen, efter at The Baggies fra sæsonstart til jul kun tabte en enkelt dyst. De tabte begge de kampe, som gik forud for de to seneste nullerter. Det var en pokalkamp mod Newcastle (2-3) og en ligakamp mod Wigan (0-1).

– WBA har det ligesom Brentford også svært mod de andre tophold. De har kun vundet to ud af otte kampe mod de øvrige hold i den nuværende top-6.

– Bet365.com giver pæne odds 1,80 på mindre end 2,5 mål. Det er værd at gå efter.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Fredag kl. 20.45

Sådan ligger de

Brentford nummer 4 (V18 U9 T11)
West Bromwich Albion nummer 1 (V19 U14 T5)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,80

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 270 kroner

Overskud: 120 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top