Mange mål onsdag aften i Bundesligaen – og så er der gevinst til DIG

Foto: Ritzau Scanpix


Werder Bremen – Eintracht Frankfurt – begge hold scorer

– For Werder gælder det kampen for overlevelse, og de er nu ubesejrede i tre kampe på stribe, hvoraf de har vundet de to. Senest blev det 1-0 ude over Schalke 04 (du kan se højdepunkter fra den kamp på videoen øverst på denne side.).

– Udgangspunktet er ganske vist en stærk defensiv, men Werder har trods alt scoret i tre ud af de fire kampe, der er spillet, siden Bundesligaen gjorde comeback. Nu er der kun to point op til Fortuna Düsseldorf, der ligger på den tredjesidsteplads, der betyder kvalifikationsspil.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Eintracht Frankfurt svinger meget i deres præstationer, men senest blev det til en flot sejr på 2-1 ude over Wolfsburg.

– Siden Bundesligaen kom i gang igen, har Eintracht Frankfurt haft målrige kampe. Der er lavet 20 mål i deres fire kampe tilsammen, og i alle fire kampe har begge hold scoret.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 20.30

Sådan ligger de

Werder Bremen nummer 17 (V6 U7 T15)
Eintracht Frankfurt nummer 12 (V9 U5 T14)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,57

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 314 kroner

Overskud: 114 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top