Brøndby vinder – og det gør DU også

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby – Sønderjyske – Brøndby vinder

– Presset forsvandt fra Brøndby, da Hobro mandag vandt over Randers FC. Dermed er Brøndby sikre på at komme med i medalje-slutspillet, og de kan nu koncentrere sig om kampen om bronzemedaljer. FCM og FCK er langt foran, så det bliver hverken til guld eller sølv i denne sæson.

– Brøndby er traditionelt stærke på eget græs. Spørgsmålet bliver naturligvis, om det får betydning, at de ikke har deres medlevende publikum i ryggen. Ikke desto mindre: Brøndby har vundet otte ud af 12 hjemmekampe i denne sæson, og den niende sejr kunne meget vel komme her, selvom Sønderjyske faktisk vandt, da de sidst gæstede Brøndby. Det var i en pokalkamp i efteråret (du kan se højdepunkter fra den kamp i videoen øverst på siden).

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Sønderjyske begyndte sæsonen fornuftigt, men de har kun vundet to ud af deres seneste 12 kampe i Superligaen – og det var sejre mod bundholdene Hobro og Esbjerg.

– På udebane er det også kun blevet til to sejre ud af 12 kampe i Superligaen i denne sæson. Desuden mangler Sønderjyske flere af deres faste folk på grund af skader og karantæne. De stiller naturligvis op med 11 mand alligevel, men opgaven bliver ikke nemmere af, at udeholdet må spille med flere reserver.

– Odds på hjemmesejr hos bet365.com er 1,66, og det er absolut spilbart.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Sådan ligger de

Brøndby nummer 5 (V12 U3 T9)
Sønderjyske nummer 11 (V6 Y8 T10)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,66

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 333 kroner

Overskud: 133 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top