The perfect guide to the casino

Dortmund slår tilbage mod bundproppen: Og sender skillinger til DIG

Foto: Ritzau Scanpix


Paderborn – Borussia Dortmund – Dortmund vinder med rent mål.

– Det var skidt for Borussia Dortmund, at de tabte hjemmekampen mod Bayern München, for det kostede med al sandsynlighed muligheden for at vinde det tyske mesterskab. Men her kommer der en fair chance for at komme tilbage på rette kurs.

– Paderborn ligger til nedrykning, og de har ikke vundet i de seneste ni kampe, hvoraf de har tabt de seks.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Paderborn har ganske vist hjemmebanen, men det har allerede vist sig, at den nærmest er uden betydning, når der ikke er tilskuere til kampene.

– Borussia Dortmund råder over en potent pffensiv, og de har scoret mindst to mål i ni ud af deres seneste 11 kampe i Bundesligaen. Det vil være ikke så lidt af en overraskelse, hvis Paderborn pludselig kan holde dem fra at score (du kan se en flok Borussia Dortmund-mål i videoen øverst på denne side.)

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

– Risikoen ved at spille på en stor favorit til at vinde uden mål imod består primært i, at de hurtigt kan få et stort forspring i kampen og slækker lidt på koncentrationen, så modstanderne får et trøstmål. Det opvejes dog her af det pæne odds på 2,30.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 18.00

Sådan ligger de

Paderborn nummer 18 (V4 U7 T17)
Borussia Dortmund nummer 2 (V17 U8 T5)

Bookmker: bet365.com

Odds: 2,30

Indskud: 150 kroner

Mulig gevinst: 345 kroner

Overskud: 195 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top