The perfect guide to the casino

Onsdagens Champions League-slag: Der er gevinst til dig ved hjørnespark i Paris

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Odds forslag: Så er det blevet onsdag, og det er tid til store slag i Champions League i Liverpool og Paris. Vi har valgt at spille på Paris-kampen.

Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund – mere end 8.5 hjørnespark og mere end 9,5 hjørnespark

– Dette er et returopgør i ottendedelsfinalen i Champions League. Borussia Dortmund vandt den første kamp i Tyskland med 2-1.

– Paris Saint-Germain har ikke tabt en eneste hjemmekamp i nogle turneringer siden september. Tyskernes forspring på et mål er bestemt muligt at indhente.

– Paris Saint-Germain har scoret i samtlige holdets kampe med undtagelse af hjemmekampen mod Reims i septeber. I deres seneste ti kampe i alle turneringer har de fundet frem til modstandernes net 37 gange.

– Borussia Dortmund har tabt alle deres seneste fem udekampe i kncokoutkampe i Champions League. Deres seneste sejr på udebane i en knockoutkamp i turneringen var mod Zenit St. Petersborg i 2014, mens nuværende Liverpool-manager var klubbens træner.

– Erling Braut Hålands ankomst fra RB Salzburg i januar har bestemt styrket holdet, da nordmanden har scoret ni mål i syv kampe i alle turneringer.

– Borussia Dortmund har scoret i alle deres seneste ti kampe i alle turneringer. Ialt er det blevet til 31 mål i den periode.

– Ingen af holdene fører hjørnespark-statistikken, men det hænger primært sammen med, at modstanderne ikke får ret mange hjørnespark mod dem i deres respektive ligaer.

– Paris Saint-Germain har i gennemsnit selv fået 6,70 hjørnespark i deres kampe i Ligue 1, og det er flere end alle andre.

– Borussia Dortmunds gennemsnit ligger på 6,20 hjørnespark pr. kamp i Bundesligaen. Kun Bayern München og Eintracht Frankfurt har fået endnu flere.

– Vi forventer en lige og en hård dyst, og det kan sagtens ende med en hel del hjørnespark.

– Bemærk. Denne kamp spilles uden tilskuere på grund af coronavirus.

– Bemærk også. Kun hjørne i ordinær tid tæller i dette bet. Eventuelle hjørnespark i en forlænget spilletid tæller derfor ikke med.

– Vi spiller på to bets ialt, der begge vinder, hvis der kommer ti hjørnespark eller mere i dette opgør.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Bookmaker: bet365.com

Odds: Over 8.5 hjørne 1,57

Odds: Over 9,5 hjørne 1,90

Odds tips: 400 kroner (300 kroner på 8,5 hjørne og 100 kroner på 9,5 hjørne)

Mulig gevinst: 661 kroner

Overskud: 261 kroner

Du kan spille disse bets og mange flere ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top