The perfect guide to the casino

Tirsdagens Champions League-single: Mange mål i Spanien giver gevinst til dig

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Odds forslag: Det er tirsdag, det er tid til Champions League, og det er tid til et godt bet til dig.

Valencia – Atalanta – begge hold scorer JA

– Dette er en returkamp i ottendedelsfinalerne. Atalanta vandt første kamp med 4-1, og det vil sige, at Valencia altså skal score mindst tre gange for at have en chance for at gå videre til kvartfinalen.

– Udebanemålet i første kamp giver dog et lille håb for spanierne, da 3-0 vil være tilstrækkeligt på grund af reglen om, at udebanemål tæller dobbelt i tilfælde af lighed.

– Det betyder ikke desto mindre, at Valencia skal score nogle mål, og det betyder omvendt, at de kan blive sårbare på italienernes kontraangreb. Vi må forvente en ret åben kamp.

– Odds er ikke gode for Valencia. Kun fire ud af 36 hold er gået videre i knockoutfasen i Champions League efter at have tabt med tre mål eller mere i første kamp.

– Valencia har kun scoret tre mål på hjemmebane en enkelt gang i La Liga i denne sæson. Det var en 3-3 kamp mod Getafe. Men de har dog slået franske Lille 4-1 på hjemmebane i Champions Leagues puljespil.

– Desuden er Valencia ikke i den allerbedste form. De har indkasseret mindst to mål i fem af deres seneste syv kampe i alle turneringer.

– Atalanta går efter at blive de første Champions League-debutanter, der når kvartfinalerne, siden Leicester gjorde det samme i 2016/17.

– Atalanta har scoret flere mål end samtlige øvrige hold i Serie A i denne sæson. Det er blevet til ikke mindre end 70 mål i 25 kampe for holdet fra Bergamo.

– Udeholdet har scoret 24 mål i deres seneste seks kampe i alle turneringer.

– Bemærk. Denne kamp spilles uden tilskuere på grund af coronavirus.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

Valencia nummer 7 i La Liga (V11 U9 T7)
Atalanta nummer 4 i Serie A (V14 U6 T5)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,40

Odds tips: 300 kroner

Mulig gevinst: 420 kroner

Overskud: 120 kroner

Du kan spille dette bet og mange flere ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top