The perfect guide to the casino

El Clásico update: Her er det gode spil på Real Madrid mod Barca

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Odds forslag: Flest mål i anden halvleg mellem Real Madrid og FC Barcelona

– Så er tiden kommet til sæsonens andet El Clásico, hvor der ud over den almindelige håneret imellem de to spanske giganter er rigtig meget på spil.

– Real Madrid førte La Liga, men en uafgjort kamp mod Celta og et nederlag til Levante har betydet, at FC Barcelona er gået forbi madrilenerne, der nu er to point efter de forsvarende mestre.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– De mindre heldige resultater kom efter en lang periode med mange sejre. Men nu har Real Madrid tabt tre ud af de seneste fem kampe i alle turneringer og kun vundet en enkelt.

– Ligesom Real Madrid er FC Barcelona røget ud af den spanske pokalturnering, og begge hold kommer direkte fra skuffelser i Champions League. Mens Real Madrid tabte 1-2 på hjemmebane til de engelske mestre fra Manchester City, måtte FC Barcelona nøjes med 1-1 i Napoli. Det er dog knap så stor en mundfuld, Quique Sétiens mandskab skal gabe over i returkampen, da sejr eller 0-0 jo vil være tilstrækkeligt til at gå videre til kvartfinalen.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Sæsonens første El Clásico endte 0-0 i en kamp, hvor Real Madrid var klart tættest på sejren. Det er den eneste hjemmekamp i La Liga, som FC Barcelona ikke har vundet i denne sæson.

– Da det er indbyrdes kampe, der tæller ved pointlighed i den spanske liga, kan søndag aftens kamp sagtens gå hen at få afgørende indflydelse på mesterskabet, når regnebrættet en gang skal gøres op – især hvis der kommer en vinder.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

– FC Barcelona har i de senere år klaret sig klart bedst i de indbyrdes opgør. De er ubesejrede i de seneste syv El Clásico, hvoraf de har vundet de fire. Real Madrids seneste sejr over holdet fra Katalonien ligger tilbage til den spanske Supercup i 2017.

– FC Barcelona har desuden klaret sig bedre mod Real Madrid på udebane end på hjemmebane i de senere år. Lionel Messi mener, at det hænger sammen med, at Real Madrid bliver ‘tvunget’ frem af sit hjemmepublikum, og det har FC Barcelona kunne lukrere på ved at sætte kontrastød ind.

– Der kan godt blive gang i den i Madrid, og vi tror på, at det kan give flest mål i anden halvleg, hvis et af holdene skal jagte mål. Og et odds på 2,00 er værd at gå efter.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

Real Madrid nummer 2 (V15 U8 T2)
FC Barcelona nummer 1 (V17 U4 T4)

Sidste sæson

Real Madrid – FC Barcelona 0-1

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2.00

Odds tips: 250 kroner

Mulig gevinst: 500 kroner

Overskud: 250 kroner

Dette bet og mange andre kan du spille ved at klikke HER

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top