The perfect guide to the casino

Dobbelt op på Championship – og en god start på weekenden til dig

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Odds forslag: En dejlig double fra The Championship kan give en dejlig lørdagsgevinst til dig.

West Bromwich Albion – Wigan – WBA scorer mere end 1,5 mål

– West Bromwich Albion er bedre end Wigan på alle statistiske parametre. De har scoret flere mål, de har færre mål imod, de har flere afslutninger, og de har flere afleveringer.

– Hjemmeholdet er stærke på The Hawthorns, hvor det kun er blevet til to nederlag. Bemærk dog! Det er kun lykkedes at holde målet rent i to ud af 17 hjemmekampe.

– West Bromwich Albion er foruden at være nummer 1 i rækken det mest scorende hold med hele 64 mål. De er samtidig det hold, der har flest skud på mål på hjemmebane.

– Det er lykkedes for West Bromwich Albion at score i alle de sidste otte kampe i alle turneringer. De har scoret mindst to mål i alle deres sidste seks kampe, og fem af de kampe er vundet. Den sidste er endt uafgjort.

– Den første kamp imellem de to hold sluttede 1-1.

– Wigan er ikke meget værd på udebane, hvor det kun er blevet til tre sejre i 18 kampe. Men det er dog værd at notere sig, at det er begyndt at gå bedre for dem. De er ubesejrede i de sidste fire kampe, og de vandt senest 3-0 i Reading.

– For et hold (WBA), der har scoret 36 mål i 17 hjemmekampe, er det et pænt odds for en kamp mod et hold i nedrykningsfare, at de gør det igen i denne her.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

West Bromwich Albion nummer 1 (V19 U12 T4)
Wigan nummer 22 (V9 U10 T16)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,53

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Luton – Stoke – Begge hold scorer JA

– Det har længe set sort ud for Luton, men på det seneste har de faktisk taget sig sammen, og det er slet ikke sikkert, at det ender med den nedrykning, som det ellers har trukket op til i et godt stykke tid.

– Luton har vundet tre ud af de seneste fire kampe og scoret i alle disse fire kampe. De foregående 19 kampe havde kun kastet 10 point af sig.

– Mod andre bundhold har Luton nu klaret sig glimrende på hjemmebane. De har vundet tre og spillet en uafgjort i fire tidligere hjemmekampe mod hold i bund-7.

– Stoke vandt den omvendte kamp 3-0.

– Stoke er et af de hold, som The Hatters kan hænge deres hat (!) på. De kom elendigt fra start, men de havde så en periode, hvor det blev bedre og holdet kravlede over stregen. Men det er ikke lykkedes at komme fri af nedrykningsfaren.

– Når League One er en risiko til næste sæson for Stoke, skyldes det primært en dårlig statistik på udebane. Her har de tabt 11 ud af 17 kampe og kun vundet fire.

– Af et bundhold at være scorer Stoke nu en del mål. De har lavet 43 stykker i 35 kampe, og mod rækkens nummer sjok må der være en chance for at lave mindst et.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

Luton nummer 24 (V10 U3 T22)
Stoke nummer 20 (V11 U5 T19)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,80

Samlet odds: 2,75

Odds tips: 300 kroner (100 kroner på West Bromwich, 100 kroner på Luton og 100 kroner på doublen)

Mulig gevinst: 508 kroner

Overskud: 208 kroner

Disse bets og mange flere kan du spille ved at klikke HER

OVERSIGT

Scroll to Top