The perfect guide to the casino

Tre gode kampe i Europa League – tre gode mulighed for store gevinster til dig

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Odds forslag: Så er det blevet torsdag, og på dette tidspunkt af året er det lig med Europa League. Og vi har fundet tre meget interessante bets til dig.

Istanbul Basaksehir – Sporting Lissabon – mere end 2,5 mål

– Istanbul Basaksehir tabte den første kamp med 1-3, og det vil sige, at det tyrkiske hold skal frem for at jagte mål – med risiko for at blive straffet på kontraangreb.

– De to hold har begge oplevet, at både de selv og modstanderne har scoret i tre ud af deres sidste fire kampe. Sker det igen, er det ikke en garanti for, at dette bet vinder, men det vil unægtelig hjælpe gevaldigt på sagen.

. Istanbul Basaksehir have scoret 29 mål i 12 hjemmekampe i den tyrkiske Super Lig i denne sæson. De har faktisk scoret i samtlige ligakampe på hjemmebane.

– Værterne har til gengæld kun holdt målet rent tre gange i disse 12 hjemmekampe. Sporting Lissabon har omvendt scoret i ni ud af 11 udekampe.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

Istanbul Basaksehir nummer 1 i den tyrkiske Super Lig (V13 U7 T3)
Sporting Lissabon nummer 4 i Primeira Liga (V12 U3 T7)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,90

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Benfica – Shakhtar – Benfica scorer i begge halvlege

– Shakhtar vandt første kamp i dette opgør med 2-1. Det betyder, at Benfica skal vinde returkampen for at have en chance for at gå videre.

– Benfica kan med rette mene, at de var lidt uheldige med at tabe den første kamp. Begge hold havde 11 skud på mål i kampen i Ukraine.

– Hjemmeholdet har scoret 50 mål i 22 kampe, og de har fundet netmaskerne 27 gange i 11 hjemmekampe, så Shakhtar kan med stor sandsynlighed se frem til en travl aften i Lissabon.

– Begge hold blev overført fra Champions League til Europa League efter tredjepladser i deres respektive Champions League-puljer. I 11 ud af de to holds 12 Champions League-kampe blev der scoret tre mål eller mere.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

Benfica nummer 1 i Primeira Division (V19 U0 T3)
Shakhtar nummer 1 i Premier League (V17 U2 L0)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,70

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

RB Salzburg – Eintracht Frankurt – mere end 12 hjørnespark

– Eintracht Frankfurt vandt den førte kamp med 4-1. Udebanemålet giver østrigerne et lille håb, men det bliver op ad bakke at gå videre, og de skal angribe fra første til sidste fløjt. Dette kunne let resultere i et hav af hjørnespark.

– RB Salzburg blev overført fra Champions League til Europa League efter at være blevet nummer tre i Champions League-puljen. Siden da har de solgt Minamino og Håland til henholdsvis Liverpool og Borussia Dortmund og efterfølgende mistet førstepladsen i den østrigske Bundesliga.

– Eintracht Frankfurt har scoret 38 mål i 23 kampe i den tyske Bundesliga. Kun de øverste fem hold i Bundesligaen har scoret flere mål end Eintracht Frankfurt.

– RB Salzburg har i gennemsnit fået 6,75 hjørnespark pr. kamp i den østrigske Bundesliga, mens Eintracht Frankfurt har fået 6,65 hjørnespark i snit den tyske Bundesliga. Holder begge hold snit i denne kamp, vinder dette bet.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

RB Salzburg nummer 2 i den østrigske Bundesliga (V13 U6 T1)
Eintracht Frankfurt nummer 11 i den tyske Bundesliga (V8 U4 T11)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,87

Odds tips: 400 kroner (100 kroner på hver af de tre doubler (to ud af tre) og 100 kroner på triplen).

Mulig gevinst: 3.304 kroner

Overskud: 2.904 kroner

Disse bets og mange andre kan du spille ved at klikke HER

OVERSIGT

Scroll to Top