The perfect guide to the casino

Onsdagens Champions League-double: Her er der klejner at hente

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Odds forslag: De sidste to ottendedelsfinaler i Champions League begynder onsdag, og vi har fundet en dejlig double til dig.

Real Madrid – Manchester City – Real Madrid vinder eller spiller uafgjort (dobbeltchance)

– Det er helt uden tvivl den mest højprofilerede af ottendedelsfinalerne. For begge hold gælder det, at sæsonen er en fiasko, hvis de ryger ud.

– Real Madrid var inde i en god periode i december og januar, men nu har de mistet førstepladsen i den spanske liga til de forsvaerende mestre fra FC Barcelona efter uafgjort mod Celta og nederlag til Levante.

– Men Champions League er noget helt andet. Her er de normalt pålidelige på hjemmebane. De har kun tabt en hjemmekamp i turneringen i de seneste fem sæsoner.

– I denne sæson har de kun tabt en kamp på Bernabeu i alle turneringer, men det må bekymre, at vinderprocenten på hjemmebanen kun er lidt over 50 procent.

– Manchester City badede sig igennem puljespillet, hvor de var ubesejrede. Her er de dog oppe mod noget hårdere modstand, og de har aldrig slået Real Madrid i Champions League i fire forsøg.

– De engelske mestre er rejst til Madrid med en dom hængende over hovedet, der betyder udelukkelse i de næste to sæsoner af Champions League. Kommer Real Madrid først foran, kan den viden sagtens komme til at spille holdet et puds.

– Manchester City er svære at have med at gøre på Etihad, men de falder noget i styrke, når de spiller på udebane. De har tabt fem ud af deres seneste 11 udekampe i Champions League.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

Real Madrid nummer 2 i La LIga (V15 U8 T2)
Manchester City nummer 2 i Premier League (V18 U2 T6)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,57

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Olympique Lyon – Juventus – Juventus vinder (draw-no-bet)

– Olympique Lyon sneg sig videre til disse ottendedelsfinaler fra en andenplads i den klart svagest besatte af de indledende puljer.

– Holdet er blot nummer syv i den franske liga, og de har kun vundet to ud af de seneste seks kampe i alle turneringer.

– Juventus fører nok en gang Serie A, men i al fairness ikke nær så overbevisende som i tidligere sæsoner, hvor de har vundet mesterskabet uden nogen reel konkurrence. Men Champions League er en prioritet.

– Juventus har været i finalen to gange i de seneste fem sæsoner, hvor de tabte til henholdsvis FC Barcelona og Real Madrid. Da den italienske klub købte Cristiano Ronaldo i sommeren 2018 var det med det klare formål at vinde Champions League, som klubben ikke har vundet siden 1996.

– Udeholdet gik ubesejret igennem puljespillet, hvor de vandt alle deres sidste fem kampe i turneringen.

– Juventus har vundet syv ud af deres seneste 11 udekampe, og flere af dem har været mod hold, der er i bedre form end Olympique Lyon.

– Husk. Champions Leagues ottendedelsfinaler spilles bedst af to kampe, og derfor er uafgjort aldrig et dårligt resultat for noget hold, da man så er sikker på, at man lever i returkampen.

– Bemærk: Dette bet vinder, hvis Juventus vinder. Slutter kampen uafgjort, får du dine penge tilbage.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

Olympique Lyon nummer 7 i Ligue 1 (V10 U7 T9)
Juventus nummer 1 i Serie A (V19 U3 T3)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,41

Odds tips: 400 kroner (100 på Real Madrid, 200 kroner på Juventus, 100 på doublen

Mulig gevinst: 681 kroner

Overskud: 281 kroner

Disse bets og mange andre kan du spille ved at klikke HER

OVERSIGT

Scroll to Top