The perfect guide to the casino

Gevinst forude: Dobbelt op på en dejlig Champions League-double

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Odds forslag: Champions League er tilbage med to kampe tirsdag, og vi har fundet en dejlig double til dig.

Napoli – FC Barcelona – FC Barcelona vinder (draw-no-bet)

– FC Barcelona må være klare favoritter til at gå videre til kvartfinalerne mod et italiensk hold, der har haft problemer både inde og uden for kridtstregerne i denne sæson.

– Napoli ligger blot nummer seks i Serie A, og det vil sige, at kvalifikation til næste sæsons Champions League ser tvivlsom ud. De har dog senest vundet tre udekampe i træk. Heraf var den ene imidlertid i den italienske pokalturnering.

– Det italienske hold gik ubesejret igennem deres indledende pulje og slog bl.a. Liverpool hjemem, så FC Barcelona ved meget vel, at opgaven ikke nødvendigvis er helt nem.

– FC Barcelona gik dog også ubesejret igennem deres indledende pulje i Champions League og slog bl.a. Serie A-topholdet Inter to gange undervejs.

– FC Barcelona havde visse problemer i januar, men det ser ud som om, de forsvarende spanske mestre har fundet storformen frem på rette tidspunkt, og de har igen indtaget førstepladsen i den spanske liga.

– Holdet fra Katalonien har vundet syv ud af ni kampe, siden Quiqué Setien overtog jobbet som træner.

– Nok engang virker FC Barcelona som om, de er en målfabrik. De har scoret 62 mål i 25 kampe i La Liga.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

Napoli nummer 6 i Serie A (V10 U6 T9)
FC Barcelona nummer 1 i La Liga (V17 U4 T4)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,57

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Chelsea – Bayern München – Bayern München vinder (draw-no-bet)

– Chelsea har været ustabile på det seneste. Det lykkedes ganske vist at vinde over Tottenham i sidste kamp, men sejren kom efter fire kampe på stribe uden fuld gevinst. To endte uafgjort, og de to andre tabte de blå fra London.

– Oven i købet havde Chelsea problemer i en indledende Champions League-pulje uden deltagelse af nogle af de traditionelle europæiske giganter. London-klubben klemte sig videre på sidste spilledag, og hjemme vandt de kun over bundproppen Lille fra Frankrig.

– Chelsea er blevet slået ud i alle deres seneste fire forsøg i Champions League, når vi er nået til knockout-kampene.

– Bayern fejede al modstand til side i deres indledende Champions League-pulje, men de havde dog visse problemer i Bundesligaen i efteråret. Men nu er de ubesejrede i deres seneste ni Bundesliga-kampe, hvoraf de har vundet de otte. Dermed har de genindtaget førstepladsen.

– Bayerns sidste tur til London endte med en sejr på 7-2 mod Tottenham. De tyske mestre vil håbe på en gentagelse, selvom en mindre sejr også kan gøre det mod Chelsea.

– Udeholdet har scoret ikke færre end 65 mål i 21 Bundesliga-kampe, og de scorede 24 mål i seks Champions League-kampe i efteråret, så Chelsea-forsvaret skal forberede sig på en travl aften.

– Bemærk. Begge disse kampe spilles over to opgør. Det vil sige, at både FC Barcelona og Bayern München godt kan leve med uafgjort. Væddemålet vinder, hvis de to hold vinder. Skulle kampen ende uafgjort, får du pengene tilbage.

KLIK HER FOR AT FÅ VALUEBETS FRA ODDSPROFIT

Sådan ligger de

Chelsea nummer 4 i Premier League (V13 U5 T5)
Bayern München nummer 1 i Bundesligaen /V15 U4 T4)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,41

Samlet odds: 2,26

Odds tips: 300 kroner (100 på Napoli, 100 på Chelsea og 100 på doublen).

Mulig gevinst: 527 kroner

Overskud: 227 kroner

Disse bets og mange andre kan du spille ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top