Fem almindelige fejl: Sådan skal du ikke gøre, når du better

Det er ikke let med sportsvæddemål. Hvis at du er ny til det, så kan du herunder se de mest almindelige fejl, som folk begår når de spiller på fodbold betting sider.

1. Du spiller konsekvent på dit favorithold

Det er nok den mest amatøragtige strategi, som tænkes kan. Intet hold vinder samtlige deres kampe. Det er ren ønsketænkning. Og selvom Liverpool-fans nok vil mene, at de kunne have lavet overskud i denne sæson ved at spille sådan, så har det bestemt ikke været tilfældet i mange af de foregående år. Og fans af eksempelvis Arsenal ville have lavet et dundrende underskud på sådan en strategi i denne sæson.

2. Du spiller konsekvent på storholdene

Den fejl vil ofte i familie med fejl nummer 1, da de fleste mennesker har et af storholdene som deres favorithold. Men der er også spillere, der ikke ved ret meget om fodbold, der konsekvent går efter klubber som Real Madrid, Bayern München og FCK. Spiller man for eksempel konsekvent på FCK-sejr på hjemmebane, og FCK i snit giver 1,30 i odds for sådan en hjemmesejr – og det er meget realistisk – så ender du med at tabe penge, hvis FCK i snit ‘kun’ vinder tre ud af fire hjemmekampe. Og det er også meget realistisk!

3. DU lader dig rive med

Det er let at satse penge, du har vundet, for du får en vis selvtillid og en tro på, at du bare kan det dér. Og det sker lidt efter mottoet om, at hvad der kommer let, går let Forsøg i stedet at forblive tro mod din spille-strategi – og prøv især at undgå at blive overmodig, når du har vundet. Hold hellere en lille pause, når du har vundet stort. Det er på samme måde med folk, der better, som det er med fodboldholdene: Der er ingen, der vinder hele tiden.

4. Du lader dig friste af enorme odds

Det ser tillokkende ud, når fem væddemål tilsammen giver odds 66. Men det er i langt, langt de fleste tilfælde penge lige ud af vinduet. Husk! Hver gang du tilføjer et væddemål på din kupon, bliver dit bet lidt mere usikkert. Det er ikke det samme, som at du udelukkende skal spille singler. Der kan være god mening i at spille doubler og tripler og ikke mindst i at spille dem som en del af et system. Det mindsker din risiko for tab. Men kæmpe-odds bør der kun satses meget små beløb på – og det skal betragtes som rent lir.

5. Du spiller på hold og/eller ligaer, som du ikke ved noget om

Det kan ske, at du falder over et odds i en liga, som ser påfaldende stort ud. Det kan være en vurderings-fejl fra bookmakerens side, og det skal man naturligvis tage imod. Men ofte er der mening med galskaben. Du bør i hvert fald undersøge sagen først. Har det ene hold mange skader og karantæner? Har det øverste af de to hold i tabellen tabt nogle kampe på det seneste? Er det nederste hold begyndt at tage sig sammen? Har det øverste hold dårlig statistik mod netop dette hold? Pas også på mod slutningen af sæsonen, for der får midterholdene ikke ret mange point mod top- og bundholdene, fordi de mangler motivationen. Spiller du på en liga, du normalt ikke spiller på, så bør du sætte dig lidt ind sagerne, inden du fyrer bets af. Og du kan få indsigt i langt de fleste tilfælde efter en almindelig søgning på Google.

OVERSIGT

Scroll to Top