Odds forslag: Liverpool møder kyniske Atlético og får ikke lov til at lave målfest

Foto: Ritzau Scanpix


Odds forslag: Ikke mange mål i Liverpools kamp

Liverpool scorer mange mål i Premier League, men man skal ikke regne med målfest i tirsdagens udekamp i Champions League mod Atlético Madrid.

Dobbeltkampe har deres eget liv på den måde, at kampen jo ikke er forbi efter to halvlege. Der skal fire halvlege til – og nogle gange endda også forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Derfor er første kamp i sådan et dobbeltopgør ofte målfattige. At spille på få mål vil meget ofte gå hjem, fordi et hold ikke skal satse mand og mus for at udligne, selvom de er kommet bagud. 0-0 og 1-1 er også i de fleste tilfælde resutater, som begge hold kan leve med.

Netop ottendedelsfinalerne i Champions League byder nogle gange på undtagelser. Når nogle af de største hold møder et af de mindre hold, der har sneget sig videre, ser man nogle gange, at det store hold uddeler bøllebank i første kamp, så der ikke er den store spænding i returopgøret.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Men Liverpool har trukket Atlético Madrid i tirsdagens ottendedelsfinale, og det er en klub, der er berømt – og berygtet – for at være velorganiseret og ofte kynisk i sin tilgang til spillet.

I den spanske liga har klubben oven i købet i denne sæson oven i købet haft det problem, at det har knebet med at score selv. Konsekvensen har været, at de har fokuseret endnu mere på defensiven, så de i det mindste har kunnet få point ud af kampene – også når de ikke selv har kunnet score.

Atlético Madrid har i denne sæson kun indkasseret 17 mål i 24 kampe, og i kampen mod Liverpool er de strengt taget oppe mod et bedre hold.

Klik her for at få gode valuebets fra Oddsprofit

Det ved træner Diego Simeone meget vel, og derfor skal Atlétio Madrid ikke risikere at løbe ind i kniven i skikkelse af Mohamed Salah, Sadio Mané eller Roberto Firmino.

En uafgjort eller en beskeden sejr vil Liverpool-manager Jïrgen Klopp også være fint tilfreds med, inden de forsvarende Champions League-mestre vil satse på at sætte tingene på plads i returopgøret på Anfield.

bet365.com giver 1,61 på færre end 2,5 mål i denne kamp. Det er ikke et stort odds, men det er lige nøjagtig værd at spille på, og det kan du gøre ved at klikke HER.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top