The perfect guide to the casino

Valuebets: Prøv systemet der slår bookmakerne

Foto: Ritzau Scanpix


Valuebets er et system, der slår bookmakerne på deres egen hjemmebane: Sandsynligheden.

Valuebets tager statistikker og sætter dem i system. Valuebets tager mange ting med i deres overvejelser, når de kigger på mulighederne for de enkelte udfald i en fodboldkamp.

Systemet tager hensyn til placeringen i ligaen, holdenes form, deres statistik på hjemme- og udebane, deres indbyrdes opgør, antal scorede mål, skadede spillere og meget, meget mere.

Det er det samme, som bookmakerne gør, når de skal sætte odds på deres kampe. Men dette her er bare endnu mere avanceret.

Hvis du klikker på Valuebets, vil du denne fredag 14/2 for eksempel kunne se, at odds fra topkampen i den østrigske Bundesliga mellem RB Salzburg og LAsK Linz ligger på mellem 1,81 og 1,86 for sejr til hjemmeholdet (1-tal). Det svarer til omkring 55 procent chance for, at RB Salzburg vinder kampen.

Men klikker du så på kampen, vil du i nederste højre hjørne kunne se, at Valuebets vurderer kampen til at have 67 procent chance for et 1-tal. Dermed burde odds for en hjemmesejr snarere være på omkring 1,50.

Derfor er der god værdi i at spille på sejr til RB Salzburg – også selvom de har mistet Erling Braut Håland til Borussia Dortmund og Takumi Minamino til Liverpool, siden de sidst spillede, fordi den østrigske Bundesliga har holdt vinterpause.

Husk: Du kan finde masser af odds forslag og odds tips på oddsprofit.dk

OVERSIGT

Scroll to Top