The perfect guide to the casino

Dagens odds: Hjørne og mål i store pokalturneringer sikrer dig dobbelt gevinst

Klik her for at få gode valuebets

Odds forslag: Der er en del pokalkampe denne torsdag, og vi har fundet en god double til dig i den italienske Coppa Italia og den hollandske KNVB Beker.

AC Milan – Juventus – AC Milan mere end 4,5 hjørnespark

– Dette er første kamp af to i semifinalerne i den italienske pokalturnering, så der er altså returkamp i Torino. Vi forventer en ret lige dyst.

– Milan vandt første halvleg i Milano-derbyet mod Inter i weekenden med 2-0, men de endte nu alligevel med at tabe kampen 2-4.

– Det var deres sjette nederlag mod top-5 holdene i Serie A i denne sæson.

Klik her for at få gode valuebets

– Milan fik dog spillet sig frem til seks hjørnespark i kampen mod Inter, og i den foregående hjemmekamp mod Verona fik de hele ni hjørnespark.

– Juventus er forsvarende mestre, så de vil kunne yde hård modstand. De er dog ikke på deres allerhøjeste niveau for tiden, for de tabte i weekenden til Verona, og det var andet nederlag i tre kampe.

– Juventus rejser til San Siro med bevidstheden om, at de allerede har vundet der en gang i denne sæson. De slog Inter 3-1 i ligaen.

– AC Milan tabte 0-1 i Torino i Serie A tidligere i denne sæson. Her lykkedes det dog for AC Milan at komme frem til fem hjørnespark. Det satser vi på, at de kan gentage i denne kamp.

Klik her for at få gode valuebets

Sådan ligger de

AC Milan nummer 10 (V9 U5 T9)
Juventus nummer 2 (V17 U3 T3)

Sidste sæson (Serie A)

AC Milan -Juventus 0-2

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,75

Klik her for at få gode valuebets

Go Ahead Eagler – Utrecht – Utrecht scorer mere end 1,5 mål

– Den hollandske pokalturnering er nået til kvartfinalerne, og denne her er en interessant kamp mellem et hold fra Erste Divisie og et hold fra den øverste række, Æresdivisionen

– Go Ahead Eagles er ubesejret på eget græs i denne sæson. Syv ud af deres 13 hjemmekampe i ligaen er dog endt uafgjort.

– Holdet fra Deventer vandt over Twente fra Æresdivisionen i en tidligere kamp i dette års pokalturnering med 5-2, så de skal på ingen måde undervurderes.

Klik her for at få gode valuebets

. De har scoret 44 mål i 25 ligakampe. Men de indkasserer nu også en del mål. Modstanderne har fundet vej til nettet 33 gange. 46 procent af deres kampe er endt med mere end 2,5 mål.

– Utrecht er nu heller ikke målfattige. De har lavet 41 mål i 21 ligakampe indtil videre, og de har scoret i alle deres seneste otte kampe i alle turneringer.

. Udeholdet kommer til denne kamp i ganske god form. De er ubesejret i deres seneste fire kampe i alle turneringer – heraf har de vundet to og spillet to uafgjorte.

Klik her for at få gode valuebets

Sådan ligger de

Go Ahead Eagles nummer 5 i Eerste Divisie (V11 U11 T3)
Utrecht nummer 7 i Æresdivisionen (V10 U4 T7)

Sidste sæson (Æresdivsiionen()

Go Ahead Eagles – Utrecht 0-2

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,66

Samlet odds. 2,90

Odds tips: 400 kroner (200 kroner på AC Milan, 100 kroner på Go Ahead Eagles og 100 kroner på doublen)

Mulig gevinst: 806 kronr

Overskud: 406 kroner

Disse bets og mange andre kan du spille ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top