The perfect guide to the casino

Dagens odds: To hold med huller i forsvaret lukker dine huller i tegnebogen

Odds forslag: Vi har fundet en single fra dagens returkampe i FA Cup’en mellem to hold, der har gavmilde forsvar, og som mødes for tredje gang på 11 dage.

Cardiff – Reading – begge hold scorer JA

– Begge de to seneste kampe mellem holdene er sluttet 1-1. Den første kamp i denne sæson i Reading endte dog med en klar sejr til hjemmeholdet på 3-0.

– Cardiffs fans har set begge hold score i 12 ud af det walsisike holds seneste 14 kampe.

– Cardiff har spillet flere kampe uafgjort end noget andet hold i The Championship. De har haft remis-løsninger i 13 kampe, men tre af dem har dog været 0-0.

– Cardiff har vundet begge deres kampe de to seneste gange, de har været i omkamp i FA Cup’en, og i begge tilfælde scorede de fire mål. Det skete i 2018 mod Mansfield (4-1) og i år mod Carlisle (4-2).

– Reading kørte godt i november og december, men i det nye år er det ikke gået som smurt for The Royals, der kun har vundet en ud af otte kampe, og det var tredjerunde-kampen mod Blackpool fra den tredjebedste række.

– Reading har ikke holdt målet rent i deres seneste fem kampe, og det har de kun været i stand til i en ud af deres seneste fem kampe på udebane.

– Alt i alt har Reading indkasseret mål i 81 procent af deres udekampe, og vi forventer også, at denne her bliver en ret åben kamp.’

Bookmaker
: bet365.com

Odds: 1,70

Odds tips: Begge hold scorer til 200 kroner

Mulig gevinst: 340 kroner

Overskud: 140 kroner

Dette bet og mange andre kan du spille ved at klikke HER

OVERSIGT

Scroll to Top