Dagens Odds: Sene mål afgør derbyet i Madrid – og sender kontanter til dig

Odds forslag: Vi nøjes med en enkelt kamp i dag, og det er lokalopgøret mellem Real Madrid og Atlético Madrid.

Real Madrid – Atlético Madrid – flest mål i 2. halvleg

– Det klassiske madrilenske derby, hvor man nok må sige, at Real Madrid er favoritter. Dels har Real hjemmebanen, og dels fører de nu ligaen, efter at FC Barcelona tabte til Valencia.

– Real Madrid har vundet de seneste syv kampe på stribe i alle turneringer, og de har ikke tabt siden oktober (0-1 ude mod Real Mallorca). Holdet er uebesejret i 20 kampe i træk i alle turneringer.

– Med til billedet hører dog, at finalen i den spanske Super Cup i Saudi-Arabien mod netop Atlético Madrid teknisk set sluttede uafgjort. Real Madrid vandt på straffesparkskonkurrence.

– Det er den bedste defensiv mod den næstbedste defensiv i ligaen, der mødes. Real Madrid har indkasseret 13 mål, mens Atlético har noteret 14 baglænsmål i 21 kamoe.

– Den første ligakamo imellem de to hold i denne sæson sluttede 0-0.

– Atlético Madrid har store scoringsproblemer, og det afspejler sig efterhånden også i resultaterne. Holdet har ikke vundet i de seneste fire kampe i alle turneringer.

– Real Madrid har scoret 44 procent af deres mål i første halvleg og altså 56 procent i anden halvleg i ligaen i denne sæson. De tilsvarende tal for Atlético er 36 procent i 1. halvleg og 64 procent i anden halvleg.

– Det plejer at blive hårdt og intenst, når de to hold mødes, og da de begge har deres styrke i forsvaret, er det rimeligt at regne med, at der først kommer hul på bylden i anden halvleg.

Sådan ligger de

Real Madrid nummer 1 (V13 U7 T1)
Atlético Madrid nummer 5 (v9 U9 T3)

Sidste sæson

Real Madrid .- Atlético Madrid 0-0

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,70

Odds tips: 200 kroner

Mulig gevinst. 340 kroner

Overskud: 140 kroner

Dette og mange andre gode bets kan du spille ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top