The perfect guide to the casino

Dagens odds: Hjørnespark i Arsenal-kamp sikrer dig gylden start på ugen

Odds forslag: Der er ikke så mange kampe at spille på denne mandag, så vi holder os til FA Cup-kampen mellem Bournemouth og Arsenal.

Bournemouth – Arsenal – mere end 9,5 hjørnespark

– Det er første gang nogensinde, de to hold mødes i en FA Cuo-kamp, men de to klubber har dog mødt hinanden en enkelt gang i Liga Cup’en. Det var i 1987, og da vandt Arsenal 3-0 på hjemmebane.

– Det er kun 12. gang, de to klubber tørner sammen. Arsenal har vundet 8 ud af de foregående 11 kampe og kun tabt en enkelt.

– De to hold mødtes i Bournemouth i sidste måned i Premier League i en kamp, som sluttede 1-1. Det var iøvrigt Mikel Artetas debutkamp som manager for Arsenal.

– Arsenal er gået videre fra fjerde runde i syv ud af de seneste otte forsøg. Eneste undtagelse var sidste år, hvor de tabte 1-3 hjemme mod Manchester United.

– Arsenal er den klub, som har vundet turneringen flest gange – nemlig 13. I nyere tid har de vundet turneringen i 2014, 2015 og 2017.

– Bournemouth er omvendt ikke noget stort pokalhold. Kun fire gange tidligere er de gået videre til femte runde i FA Cup-turneringen.

– Arsenal må undvære David Luiz til dette opgør, da den brasilianske forsvarer blev udvist i Premier League-kampen mod Chelsea (2-2).

– Arsenal har spillet uafgjort hele 12 gange i 24 forsøg i denne sæsons Premier League – syv af de uafgjorte kampe har været på udebane.

– Begge hold har haft problemer i denne sæson, da de begge skal bruge alt for mange chancer til at score deres mål, og deres forsvar er skrøbelige.

– Men det er ikke, fordi de ikke forsøger. Arsenal-fans har i gennemsnit set 12,45 hjørnespark i deres kampe, og det er flere end alle andre.

– Bournemouth ligger nummer fire i denne tabel. Deres fans har i snit set 11,54 hjørnespark i deres kampe, så vi forventer, at dette mønster fortsætter.

Sådan ligger de

Bournemouth nummer 18 (V6 U5 T13)
Arsenal nummer 10 (V6 U12 T6(

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,50

Odds tips: 200 kroner

Mulig gevinst: 300 kroner

Overskud: 100 kroner

Dette og mange andre bets kan du spille ved at klikke HER

OVERSIGT

Scroll to Top