The perfect guide to the casino

Dagens odds: Sydeuropæiske kampe sikrer slanter til dig

Odds forslag: Vi tager til Spanien og Italien denne torsdag for at finde en god double.

Girona – Extremadura – mere end 2 mål (Asian Handicap)

– Girona rykkede ud af Primera Division i sidste sæson, og det har ikke været helt let for dem at omstille sig til livet på anden klasse.

– Hjemme er de dog svære at have med at gøre. Kun ligaens tophold, Cadiz (23), har taget endnu flere point på eget græs end Girona (22).

– Den omvendte kamp endte med en sejr til Girona på 3-1, og de fulgte den meget godt op med tre hjemmesejre på stribe. Deres seneste resultater har dog ikke været alt for gode, da de har tabt tre kampe på stribe-

– Denne kamp giver dem imidlertid en mulighed for at gøre noget ved det. De kan sagtens ryge over stregen, der giver play-off kampe til sidst, for der er kun to point op. Problemet er, at der er mange hold om buddet, og sejre i kampe som denne her kan sagtens vise sig at blive afgørende i sidste ende.

– Extremadura kæmper mod nedrykning, men det er værd at notere sig, at de er faktisk bedre på udebane end på hjemmebane. De har scoret 11 mål i deres 11 udekampe.

BEMÆRK: Spillet vinder kun, hvis der bliver scoret mere end to mål.Slutter kampen 1-1 eller 2-0 til en af siderne, får du pengene tilbage.

Sådan ligger de

Girona nummer 12 (V9 U4 T9)
Extremadura nummer 19 (V6 U7 T10)

Bookmker: bet365.com

Odds: 1,62

Parma – Roma 2 (draw-no-bet)

– Dette er en kvartfinale i Coppa Italia. Roma er syv point foran Parma i stillingen i Serie A, så de burde have gode chancer for at vinde kampen, selvom det er på udebane og en pokalkamp.

– Roma har tabt deres to seneste kampe på hjemmebane, men inden da vandt de imponerende 4-1 ude over Fiorentina. Det var afslutningen på en serie på fem kampe som ubesejrede, hvoraf romerne vandt de fire.

– På udebane har resultaterne dog ikke været så gode. Roma har endnu ikke vundet ude over hold i top-8 i Serie A i denne sæson. Det indbefatter et nederlag på 0-2 mod Parma i november.

– Parma skal tages meget alvorligt. De har vundet fire ud af deres seneste seks kampe og kun tabt en enkelt. Det var dog et nederlag på hele 0-5 ude mod Atalanta.

– Derfor er det klogt at tage højde for uafgjort i dette spil. Spillet vinder ved sejr til Roma, mens uafgjort giver pengene tilbage,

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,44

Total odds: 2,33

Odds tips: 350 kroner (150 på henholdsvis Girona og Roma, 50 på doublen)

Mulig gevinst: 575 kroner

Overskud: 225 kroner

Dette og mange andre gode bets kan du spille ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top