The perfect guide to the casino

Dagens odds: West Ham hamrer mønter hjem til dig

Odds forslag: Sheffield United møder West Ham i fredagens kamp i Premier League, og her tror vi på mål i anden halvleg

Sheffield United – West Ham – flere mål i anden halvleg end i første

– Sheffield United har gjort det godt siden oprykningen i sommer, selvom det senest blev til nederlag ude mod Liverpool og Manchester City, men det var også i begge tilfælde som forventet.

– I sidste weekend vandt begge hold over modstand fra lavere ligaer i FA Cup’en, da West Ham vandt 2-0 over Gillingham, mens SHeffield United måtte nøjes med beskedne 2-1 over ikke-ligaholdet fra AFC Fylde.

– West Ham har haft en skuffende sæson indtil videre, men måske er der bedre tider på vej. Det lykkedes i hvert fald for dem at vinde den første kamp på hjemmebane under den ny manager, David Moyes, med 4-0 hjemme over Bournemouth, der også er i akut nedrykningsfare.

– De to hold spillede uafgjort i det første møde i denne sæson, men i betragtning af at West Ham altid har problemer ude mod hold fra den bedre halvdel af rækken, må Sheffield United bære favoritværdigheden her.

– Det er dog ikke det, som dette bet handler om. Når det gælder målscoring, har Sheffield Uniteds fans set 27 mål i deres anden halvlege mod 17 i første halvleg. De tilsvarende tal for West Ham er henholdsvis 34 og 23.

– Det er en signifikant forskel, så vi regner med, at dette mønster fortsætter i denne kamp.

Sådan ligger de

Sheffield United nummer 8 (V7 U8 T6)
West Ham nummer 16 (V6 U4 T10)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,05

Odds tips: 200 kroner på singlen

Mulig gevinst: 410

Overskud: 210

Dette bet og mange andre kan du spille ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top