The perfect guide to the casino

Dagens odds: Lokal- og pokalfeber på Anfield – og gode kontanter til dig

Odds forslag: Den mest interessante kamp i tredje runde af årets FA Cup er helt uden tvivl lokalderbyet på Anfield mellem Liverpool og Everton. Og der kan sagtens være penge at hente for spillerne her.

Ligaen er vigtigst for Liverpool

Liverpool vandt senest en rutine-sejr på 2-0 hjemme over Shefield United, og det betyder, at holdet nu er ubesejret i Premier League i mere end et år.

Klubbens hovedprioritet i denne sæson er så afgjort at vinde ligaen for første gang i 30 år, og det vil nok kunne ses på opstillingen.

Der har efterhånden også sneget sig en del skader ind på Liverpool-holdet, så der bliver helt uden tvivl nogle talenter, der får chancen i denne kamp.

Talenterne er dog både store og mange hos hjemmeholdet, så Liverpool bærer alligevel favoritværdigheden.

Med til historien hører også, at Liverpool er ubesejret i de sidste 23 kampe hjemme mod Everton, og de har vundet fem af de seneste syv opgør på Anfield mod lokalrivalerne.

Everton er blomstret op

Carlo Ancelotti har overtaget jobbet som manager i EVerton, og det har øjeblikkeligt givet resultater.

Holdet vandt to kampe i jule- og nytårsperioden, hvorefter det blev til et nederlag ude mod de regerende mestre fra Manchester City. Men det er der bedre hold end Everton, der også kommer ud for, og nederlaget var trods alt kun på 1-2.

Det lykkedes at vinde 2-1 ude over Newcastle, men det kan ikke skjule, at Everton har haft det svært på fremmed græs i denne sæson. The Toffees har tabt syv ud af 11 kampe på udebane i Premier League.

Der har været klart flest mål i anden halvleg af Evertons kampe, hvor fansene har kunnet se ialt 32 mål mod kun 24 i første halvleg.

Vi kunne godt forestille os, at dette mønster fortsætter i denne kamp. Så vi går efter et spil, der hedder flere mål i anden halvleg end i første halvleg. Bet365.com giver odds 1,95 for dette bet.

Sådan ligger de

Liverpool nummer 1 (V19 U1 T0)
Everton nummer 11 (V7 U4 T10)

Seneste indbyrdes kamp

Liverpool – Everton 5-2 (Premier League 2019(20)

Spilletidspunkt: Liverpool – Everton søndag 5/1 kl. 17.00

Odds tips: Flere mål i anden halvleg end i første

Odds: 1,95

Indsats: 100

Mulig gevinst: 195 kroner

Overskud: 95 kroner

Dette ganske favorable odds kan du spille lige HER, hvor du også har masser af andre muligheder for at spille på kampen.

OVERSIGT

Scroll to Top