The perfect guide to the casino

Dagens odds: FA Cup’en begynder – og den kan der være skejser i for dig

Foto: Ritzau Scanpix


Odds forslag: Prøv en double i verdens ældste fodboldturnering.

Den første weekend i januar betyder altid, at alle holdene fra de to øverste divisioner træder ind i FA Cup’en, som jo er verdens ældste nationale fodboldturnering.

Det skal siges, at turneringen har mistet lidt af sin glans i de sidste ti-tyve Ă¥r. Engang var den næsten lige sĂ¥ vigtig som den engelske liga, men den har mistet betydning.

For et hold i Premier League er det vigtigere at gĂ¥ efter en plads i Champions League eller at undgĂ¥ nedrykning end at vinde FA Cup’en. Oprykning til den bedste række er ogsĂ¥ mere tiltalende end en lang rejse i pokalturneingen for et hold i Championship.

Skal man lave et bet her, skal man huske at spørge sig selv. Hvor alvorligt tager de to hold sĂ¥ den turnering?

Men vi vover alligevel pelsen pĂ¥ et par kampe.

SPILLER DU MED PĂ… KAMPEN?

Millwall – Newport – 1

Millwall mĂ¥ være storfavoritter her

De fik ikke den bedste start pĂ¥ ligaen i Ă¥r, men siden da har Millwall taget sig sammen, og de er nu tæt pĂ¥ play-off pladserne i Championship.

I den række er der kun to hold, der har taget flere point pĂ¥ hjemmebane end Millwall, og det er Preston og Fulham. Løverne har kun tabt en ud af de seneste ni kampe i egen hule, og de har scoret to mĂ¥l eller mere i syv ud af disse ni kampe.

Millwall nĂ¥ede helt til finalen i FA Cup’en i 2004. Mindre kan gøre det, men her er en god chance for at komme fint i gang. De har vundet de sidste to kampe i træk og er ubesejret i de sidste tre, sĂ¥ de mĂ¥ ogsĂ¥ have en vis selvtillid inden opgøret.

Newport har tidligere overrasket

Den walisiske klub har i de senere Ă¥r vist sig at kunne give visse problemer i denne turnering, som bĂ¥de Leicester, Tottenham og Leeds har erfaret.

Men Newport er ikke ligefrem i god form. De har kun vundet en ud af de seneste ti games i League Two, der som bekendt er Englands fjerdebedste række.

De er det tredjedĂ¥rligste hold i deres række pĂ¥ udebane, hvor det kun er blevet til ni point, og de har tabt de seneste fire udekampe pĂ¥ stribe.

Newport fĂ¥r det svært i denne her, og hvis Millwall tager kampen bare nogenlunde seriøst, bør det vinde uden problemer.

SĂ¥dan ligger de

Millwall nummer 7 i Championship (V10 U10 T6)
Newport nummer 14 i League Two (V7 U9 T7)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,40

Brentford – Stoke 1

To hold der har andre prioriteter

Begge hold har vigtigere ting at tænke pĂ¥ end FA Cup’en.

Brentford jagter oprykning til Premier League for første gang i klubbens historie, og selvom Thomas Franks hold tabte ude mod Millwall, ligger de stadig rigtig fornuftigt til i forhold til at komme i play off.

Hjemme kører holdet fra det vestlige London virkelig godt. De har vundet fem kampe pĂ¥ Griffin Park pĂ¥ stribe, og de har i den periode scoret 14 mĂ¥l.

Det kan godt være, oprykning har første prioritet, men de mĂ¥ stadig have en god chance for at vinde denne kamp.

Stoke har nemlig ogsĂ¥ deres at tænke pĂ¥.

Klubben spillede i Premier League for to Ă¥r siden, men nu skal de kæmpe for bare at blive i den næstbedste række.

De kom forfærdeligt fra start, og selvom det siden er blevet lidt bedre, sĂ¥ har de stadig store problemer i bagkæden.

PĂ¥ udebane har modstanderne lavet 22 mĂ¥l i 13 kampe mod Stoke, og de har indkasseret otte mĂ¥l i deres seneste fem kampe pĂ¥ fremmed græs.

De har ikke holdt mĂ¥let rent pĂ¥ udebane siden september, og det vil godt nok være en overraskelse, hvis de skulle være i stand til at gøre det her.

Stoke har vigtigere ting at tænke pĂ¥, og det vil nok ogsĂ¥ afspejle sig i deres indsats.

SĂ¥dan ligger de

Brentford nummer 3 i Championship (V13 U4 T8)
Stoke nummer 21 i Championship (V7 U3 T16)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1.53

Total odds: 2.14

Odds tips: Doublen til 300 kroner

Mulig gevinst: 624 kroner

Overskud: 324 kroner

De penge kan du fĂ¥ fingre i lige HER

FĂ… DE BEDSTE ODDS PĂ… KAMPEN LIGE HER

Du kan købe dine odds pĂ¥ Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og fĂ¥ op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBĂ˜RS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rĂ¥dgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med pĂ¥ alle forslagene lige her hos Betfair eller pĂ¥ deres spillebørs lige her. Du kan ogsĂ¥ fĂ¥ op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkĂ¥r gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top