The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Rooney scorer mål – og scorer sedler til din tegnedreng

Foto: Ritzau Scanpix


Odds forslag: Wayne Rooney gør torsdag aften comeback i engelsk fodbold. Og scorer han, er der penge til dig til januar-udsalget.

Det virker som om, strømmen af engelsk fodbold nærmest er uendelig for tiden. Men det er vi ikke kede af, for så er der gode muligheder for betting.

Derby – Barnsley – over to mål og begge hold scorer JA

Kommer Rooney retur med mål?

Wayne Rooney gør comeback i engelsk fodbold i denne kamp, for den tidligere engelske landsholdsstjerne har skrevet kontrakt med Derby. Og man kan sagtens forestille sig, at han gør comeback ved at score her.

Det er nu ikke det, som væddemålet handler om, selvom den nu 34-årige angriber vil bidrage til at gå hjem, hvis han rent faktisk scorer.

Derby har haft en skuffende sæson indtil videre, men de er stadig et fornuftigt hjemmehold, der kun har tabt to ud af 13 kampe på Pride Park indtil videre.

Men Barnsley har indkasseeret mål i samtlige kampe siden 0-0 i Wigan tilbage i august, så der er gode chancer for, at det også sker her.

Barnsley lever i høj grad endnu

Når det er sagt, så er Barnsley ikke helt fortabte. Det så sådan ud for nogle uger siden, men de har taget sig sammen og har fået kontakt med de øvrige bundhold nu.

Barnsley er ubesejrede i deres sidste fem kampe, og de har scoret ialt 14 mål i deres seneste syv kampe, så det er ikke i angrebet, de har de største problemer.

Derby har til gengæld skadesproblemer, og det kan Barnsley måske lukrere på.

Derfor regner vi også med nogle mål i denne kamp.

Sådan ligger de

Derby nummer 17 (V7 U9 T9)
Barnsley nummer 23 (V4 U9 T12)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,00

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Swansea – Charlton – mere end 3,5 mål

Swansea jagter play-off

Det walisiske hold er stadig godt med i kampen om at komme i play-off, selvom deres seneste resultater har været skuffende i form af et nederlag på 1-3 til Brentford og 0-0 hjemme mod Barnsley.

Men Swansea vandt det omvendte opgør, og de hopper lige tilbage til play off-placeringerne, hvis de vinder dette opgør. Og det burde der være gode chancer for.

Til det formål har de brug for nogle mål. Og det burde der også være muligheder for.

Charlton har hul i defensiven

Charlton tabte 1-2 ude mod Derby i deres seneste kamp, og denne her bliver ikke ligefrem nemmere.

London-klubben har ladet to mål gå ind i alle deres seneste fire kampe, og i syv ud af deres otte seneste udekampe har begge hold scoret.

Vi kan godt forestille os, at de kan score her, men det regner vi også med, at Swansea gør. Vi regner faktisk med en hel lille målfest.

Sådan ligger de

Swansea nummer 10 (V10 U8, T7)
Charlton nummer 19 (V7 U7, T11)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,60

Liverpool – Sheffield United – Liverpool vinder første halvleg 1-0

Liverpool mod endnu en gevinst

Det er stadig ikke lykkedes for noget hold at vinde over Liverpool i denne sæson, men det skal da noteres, at den seneste sejr over Wolverhampton (1-0) var hårdt tilkæmpet.

Og denne her bliver heller ikke helt så nem endda, for oprykkerne fra Sheffield United ligger side om side med netop Wolverhampton i tabellen.

Liverpool scorer flere mål i første halvleg (26) end i anden (21), og 1-0 i første halvleg lyder som et realistisk resultat i dette opgør.

Sheffield United er ikke en joke

I betragtning af at Sheffield United er oprykkere, har de gjort det umanerlig flot indtil videre i denne sæson.

De tabte ganske vist for første gang på udebane i deres seneste kamp, men det var så også mod de regerende mestre, og Manchester City vandt trods alt ‘kun’ 2-0. Andre hold har fået ørerne noget mere i maskinen ved at besøge Etihad.

Det er dog værd at bemærke, at Sheffield United ikke havde et eneste forsøg indenfor rammen i kampen mod Manchester City, og et lignende kampbillede er let at forestille sig her.

Liverpool har ført 11 af deres 12 kampe på hjemmebane efter første halvleg i denne sæson. Det kunne man også godt forestille sig, at de gør her.

Sådan ligger de

Liverpool nummer 1 (V19 U1 T0)
Sheffield U. nummer 8 (V7 U8 T5)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 3.20

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Samlet odds: 16,80

Odds tips: Triple 50 kroner – og tre doubler (150 kroner)

Mulig gevinst: 2.206 kroner

Overskud: 1.806 kroner

Du kan spille dette bet ved at klikke lige HER

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top