The perfect guide to the casino

Liverpool undgĂ„r katastrofen – og du tjener rare skillinger

Foto: Ritzau Scanpix


Katastrofen lurer for Liverpool i Champions League – men de skal nok undgĂ„ den!

Liverpool er forsvarende Champions League-vindere, men de risikerer at ryge ud allerede efter puljespillet.

Det sker, hvis Premier Leagues suverÊne fÞrerhold ikke fÄr mindst det ene point i tirsdagens udekamp i Champions League mod RB Salzburg.

Det vil vÊre pinligt og en katastrofe for Liverpool, hvis det gÄr galt i en Champions League-pulje, der foruden de Þstrigske mestre ogsÄ har deltagelse af italienske Napoli og belgiske Genk.

FĂžler du dig sporty? 100% bonus op til 1.000,- 25 freespins til Starburst og 4.500 point til Bonusbaren

Netop Napoli har Liverpool haft problemer med, og det er kun lykkedes at tage et enkelt point i de to kampe mod italienerne. Det er derfor, Liverpool e ren smule pressede inden kampen i Salzburg.

I det hele taget har Liverpool ofte problemer pÄ udebane i Champions League. I sidste sÊsons gruppespil tabte holdet sÄledes alle tre udekampe, men de gik videre alligevel, fordi de vandt alle hjemmekampene.

Alligevel bÞr det vÊre muligt for Liverpool at tage mindst det ene point, som er kravet for at gÄ videre.

Dels fĂžrer Liverpool Premier League helt suverĂŠnt. Holdet er ubesejret og har kun spillet en enkelt kamp uafgjort. Resten er vundet. Det borger for en meget hĂžj kvalitet.

Dels er holdet spiller for spiller meget bedre end Þstrigerne. Offensiven med Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino er sÊrdeles potent. Og Liverpool har da ogsÄ scoret bunker af mÄl i denne sÊson.

Derfor tror vi ogsÄ pÄ, at Liverpool laver mindst to mÄl i aftenens kamp.

OPRET DIG HOS COMEON OG MODTAG DIN BONUS MED DET SAMME

For RB Salzburg taler kun et par ting.

De har hjemmebanen, og der er de svÊre at have med at gÞre. De har kun tabt en kamp pÄ hjemmebane i denne sÊson. Det var mod Napoli, der slap afsted med at vinde 3-2. Og sÄ har de Erling Braut HÄland.

Den norske mĂ„lmaskine har lavet otte mĂ„l i de fĂžrste fem Champions League-kampe, og han overgĂ„s i Champions League-sammenhĂŠng kun af polske Robert Lewandowski i Bayern MĂŒnchen, som har scoret ti mĂ„l.

Han scorede ogsÄ et mÄl, da de to hold mÞdtes pÄ Anfield, og hvor Liverpool mÄtte kÊmpe hÄrdt for at vinde 4-3.

Man kan ikke helt udelukke, at Erling Braut HÄland slÄr til igen, og i den situation kan det ganske enkelt blive livsnÞdvendigt for Liverpool at lave mindst to mÄl for at vÊre helt sikre pÄ, at det ikke gÄr galt.

Vi tror pÄ., at Liverpool laver mindst to mÄl i Salzburg og pÄ den mÄde sikrer sig, at det ikke gÄr galt, sÄ de forsvarende Champions League-mestre ogsÄ er med, nÄr det gÄr lÞs med knockout-kampene i turneringen til forÄret.

Comeon.com har et spil, der hedder ’Liverpool over 1,5 mĂ„l’ til odds 1,42. Det er ikke sĂ„ meget endda, men det er alligevel vĂŠrd at gĂ„ efter.

Er du endnu ikke medlem af ComeOn? Lige her kan du modtage en bonus pÄ helt op til 1.000,00 kroner!

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rÄdgivning fra Nordens fÞrende oddsere. Du kan spille med pÄ alle forslagene lige her hos ComeOn.Regler og vilkÄr gÊlder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top