The perfect guide to the casino

Få mål i klassisk London-derby – men mange skillinger til dig

Foto: Ritzau Scanpix


West Ham mod Arsenal lugter ikke af en kamp med mange mål.

Det er to London-hold i krise, der mødes mandag aften, hvor West Ham lægger græs til opgøret mod Arsenal.

West Ham danser tæt på nedrykningsstregen, og Arsenal har ikke vundet en kamp i over to måneder. Senest har klubben fyret manager Unai Emery, men det er ikke blevet meget bedre af skiftet til den miderltidige manager, Fredrik Ljungberg.

Føler du dig sporty? 100% bonus op til 1.000,- 25 freespins til Starburst og 4.500 point til Bonusbaren

West Hams manager, Manuel Pellegrini, kan meget vel blive den næste manager i Premier League, der får silkesnoren. Og derfor må man forvente et defensivt udgangspunkt for begge madskaber i mandagens duel.

Arsenal har på papiret det bedste hold, men det opvejes af West Hams hjemmebanefordel plus det forhold, at West Ham trods alt lige har vundet over Chelsea og gjort en fornuftig indsats mod Tottenham, selvom det blev til et nederlag på 2-3.

OPRET DIG HOS COMEON OG MODTAG DIN BONUS MED DET SAMME

Derfor anbefaler vi et spil på, at der kommer under 2,5 mål i opgøret. Det svarer altså til 0-0, 1-1 og 1-0 eller 2-0 til et af holdene. Det kan hentes hos ComeOn til det pæne odds 2,9.

Alternativt kan man gå efter det spil, der hedder: ‘Begge hold scorer: Nej’. Det kan fås til odds 2,88, og det kan også være værd at gå efter.

Er du endnu ikke medlem af ComeOn? Lige her kan du modtage en bonus på helt op til 1.000,00 kroner!

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos ComeOn.Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top