The perfect guide to the casino

Tre point venter på FCK – og gode skillinger til dig

Foto: Ritzau Scanpix


FCK ligner umiddelbart en vinder i Parken i Derbyet mod Brøndby.

Der er lagt op til det klassiske derby mellem FCK og Brøndby allerede kl. 11.45 søndag, og det ligner umiddelnart vurderet en sejr til hjemmeholdet.

Der er to ting, der taler lidt imod FCK-sejr. Det ene er, at Brøndby faktisk har Superligaens bedste angreb. Det andet er, at FCK spillede så sent som torsdag aften i Schweiz mod Lugano i Europa League.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Men i Brøndbys kamp mod AGF (1-2) så det godt nok ud som om, gassen var gået lidt af den blp-gule ballon. Og nu vandt FCK trods alt i Schweiz, og det giver måske også lidt fornyet energi.

Dertil kommer, at FCK traditionelt er stærke i Parken, og at Brøndby i nyere tid har haft det svært, når de har været på besøg i nationalrenaen.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

På Betfair kan du i skrivende stund købe et odds, der hedder 1,9 på FCK. Det er ikke et vildt odds, men det er spilbart-

Et lidt mere konservativt tip kunne være, at begge hold scorer.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top