The perfect guide to the casino

Mourinho træder i karakter – og du tjener kassen

Foto: Ritzau Scanpix


José Mourinho er defensivens mester, og det kommer Tottenham snart til at bære præg af.

Tottenham fik en fin start under den nye manager, José Mourinho, da holdet i Premier League vandt ude over West Ham og fulgte op med sejr over Olympiakos i Champions League.

I begge tilfælde scorede modstanderne to mĂ¥l, men sĂ¥dan bliver det næppe ved med at gĂ¥.

SPILLER DU MED PĂ… KAMPEN?

José Mourinho bygger sine fodboldhold ud fra et princip om, at et godt forsvar er det bedste angreb. Og derfor kommer Tottenham oftere til at spille til nul i fremtiden.

Lørdag tager Tottenham imod Bournemouth, der absolut ikke er en joke. Men José Mourinho vil have som førsteprioritet at lukke klubben fra den engelske sydkyst ned.

FĂ… DE BEDSTE ODDS PĂ… KAMPEN LIGE HER

Hos Betfair kan du købe et odds, der hedder ‘Begge hold scorer – Nej’, og det kan i skrivende stund erhverves til odds 2,10. Det odds fĂ¥r en anbefaling med pĂ¥ vejen herfra.

Et lidt frækkere bet er, at Tottenham vinder, og der kommer under 2,5 mĂ¥l. Det svarer altsĂ¥ til, at Tottenham vinder 1-0 eller 2-0. Det odds kan du i skrivende stund købe til odds 4. Det lyder ogsĂ¥ som en investering, der kan lønne sig, selvom Tottenhams angribere har været varme i de første to kampe.

Du kan købe dine odds pĂ¥ Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og fĂ¥ op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBĂ˜RS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rĂ¥dgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med pĂ¥ alle forslagene lige her hos Betfair eller pĂ¥ deres spillebørs lige her. Du kan ogsĂ¥ fĂ¥ op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkĂ¥r gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top