The perfect guide to the casino

Sådan spiller du med på kampen: FCK spiller til nul i aften

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


FCK ligger pointmæssigt lunt i svinget i Europa League, og de kan derfor spille afventende i aften mod Dinamo Kiev.

FC København fører sin pulje i Europa League med fem point for de første tre kampe. Holdet ligger bedre end Dinamo Kiev på grund af de indbyrdes kampe, fordi de danske mestre fik 1-1 i Kiev.

I aften gælder det reuropgøret, og stillingen giver ingen grund til, at Ståle Solbakken sender sine tropper frem over isen for at jagte et resultat.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Det giver Ståle Solbakken et behageligt udgangspunkt, og derfor vil han satse alt på, at modstanderne ikke scorer. Ukrainere er typisk stærke på kontraløb, men dem får Dinamo Kiev ikke mange af, så længe FCK ikke er bagud.

Derfor er der penge i, at FCK holder målet rent torsdag aften.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Betfair kan du købe et spil, der hedder, at kampen får under 1,5 mål. Det svarer altså til 1-0 til en af siderne. Det kan købes til et odds, der hedder 2,9. Det er absolut værd at gå efter.

Er man fræk, gå man efter 0-0. Det kan fås til odds 7,5.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top