The perfect guide to the casino

FCK med stram defensiv mod Dinamo: Sats på få mål i Kiev

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Der er ikke udsigt til målfest, når FC København spiller Europa League ude mod Dinamo Kiev i Europa League. Derfor er det en god idé at spille på få mål.

I europæiske sammenhæng er FC København ikke just kendt for at buldre frem over stepperne og spille offensiv sambafodbold. Tværtimod er de resultater, som de regernende danske mestre har opnået på europæisk plan som regel kommet hjem via en stram defensiv, der først og fremmest fokuserer på, at modstanderne ikke skal score.

PRØV SPILLEBØRSEN FOR 550 KR RISIKOFRIT

Sådan bliver det ganske givet også torsdag aften på udebane mod Dinamo Kiev i Europa League. Og der er en ting mere, der taler for, at der ikke er grund til for nogen af trænerne at satse hele bondegården på en storsejr. Og det er stillingen i puljen.

FLERE MÅDER AT SPILLE – FLERE MÅDER AT VINDE

Både Dinamo Kiev og FC København har hver fire point efter de første to kampe, mens gruppens to andre hold, Malmö FF og Lugano har et point. En stille gang 0-0 er med andre ord overhovedet ikke et ubrugeligt resultat for nogle af holdene, der så kan vente og se til det næste indbyrdes møde, om et tredje hold vil tale med om de to pladser, der giver adgang til knockout-kampene til foråret.

Betfair kan du købe et odds til 7,50 på 0-0., og det er der god værdi i. Men der er også et par andre muligheder for at gøre en forretning med få mål.

0-0 ved pausen kan du købe for 2,55. Og hvis du vil spille på under 1,5 mål i hele kampen er det også en fornuftig mulighed til odds 2,9.

Endelig er der muligheden for at spil, der hedder Begge hold scorer NEJ. Det kan fås ti odds 1,73. Det er ikke meget, men det skræller lige an.

Du kan købe et af disse spil på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top