Sådan her bør alle danskere spille på aftenens opgør

Foto: Ritzau Scanpix



Luxembourg er slet ikke den joke, landet en gang var i international fodbold. Derfor skal du ikke spille på dansk storsejr i venskabskampen.

Danmark har til dato aldrig tabt til Luxembourg i fodbold, og det er der heller ikke noget, der tyder på, at de rød-hvide gør, når der tirsdag står Luxembourg på menuen i en venskabskamp i Aalborg.

Men det er ikke det samme, som at det bliver en dansk storsejr. Det kunne man tidligere godt sætte næsen op efter. Men dertil er miniputterne blevet for gode!

Du kan få Danmarks måske bedste spilforslag lige her

I sidste VM-kvalifikation spillede holdet uafgjort på udebane mod de senere verdensmestre fra Frankrig. I denne EM-kvalifikation har Luxembourg vundet og spillet uafgjort mod Litauen, og tre af de fire øvrige kampe er sluttet med nederlag på et enkelt mål.

Vil du gerne vinde penge på kampen?

Det danske angreb er ikke voldsomt potent, og til kampen mod det lille fyrstendømme må Åge Hareides tropper oven i købet undvære målscoreren fra sejren over Schweiz, Yussuf Poulsen. Og endelig er kampen en venskabskamp, hvor der traditionelt bliver skiftet en del ud undervejs – og hvor det ikke er et krav, at der skal være mange mål.

Bliv en del af Danmarks største betting-fællesskab og spil med på kampen

Derfor er en beskeden dansk sejr på 1-0, 2-0 eller 2-1 absolut værd at gå efter hos bookmakerne.

På Betfair kan du købe et væddemål, der hedder under 1,5 ¨mål til 3,3. Det svarer altså til 0-0 eller 1-0, og det er en fornuftig betaling.

Det er også en mulighed at gå efter, at der ikke kommer ret mange hjørnespark i kampen.

Alt dette kan du spille på, hvis du klikker LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top