Sådan her bør alle spille på Tottenham – Bayern München

Foto: Ritzau Scanpix


Så er det i aften, at braget i Gruppe B skal spilles, når Bayern München tager en tur til London, hvor Tottenham og Christian Eriksen står klar til at udfordre dem

Imens Bayern München kommer med en sikker 3-0 sejr over Røde Stjerne, så ser det noget anderledes ud for Tottenham, som smed sejren i Grækenland, og spillede 2-2 mod Olympiakos. Brandvarme Robert Lewandowski, er mere end klar til dagens kamp, efter han har lavet et mål mod Røde Stjerne, samt 10 mål i seks Bundesligakampe. Hvis man vil have et lidt lavere, men muligvis også mere sikkert odds til kampen, så kan du hos Betfairs Spillebørs få odds 1,40 på dobbeltchance, altså gevinst, hvis kampen bliver uafgjort eller Bayern München sejr.

Imens Tottenham allerede har tabt to kampe i Premier League, samt tabte til Colchester i Carabao Cuppen, har Bayern München endnu ikke tabt i ligaen. Hvis det heller ikke var fordi Tottenham nåede Champions League finalen sidste år, så er det i den grad gæsterne, som har størst og bedst erfaring i Champions League. Det må man ikke undervurdere på en aften som denne, hvor det er to lige hold, der møder hinanden. Odds 2,2 hos Betfairs Spillebørs, på at Bayern München vinder kampen? Det virker som et rigtig fint odds, når man tænker på, at Tottenham tabte til Barcelona på hjemmebane i sidste sæsons gruppespil.

Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair.

PRØV SPILLEBØRSEN FOR 550 KR RISIKOFRIT

Når vi oddser, kan vi nogle gange gøre det med målet om at sælge vores væddemål, før det er slut. Betfair-markedet er lidt anderledes modsat andre bookmakere. Her kan købere og sælgere få deres spil ‘matchet’, vis de kan blive enige om et odds på, at begivenheden man spiller på, enten sker eller ikke sker. Hvis man derfør er ‘køber’ på Betfair-markedet, så er det oddsene/priserne i den blå kolonne, som man skal holde øje med. Priserne i blåt er nemlig blevet tilbudt af ‘sælgere’, imens dem i lyserødt er priser efterspurgt af købere. Så er der også ‘back betting’ og ‘lay betting’. Back betting er, at man spiller på at noget vil ske, fx at enten Tottenham eller Bayern München vinder aftenens kamp. Lay betting er modsat dette, at man spiller på noget der ikke sker. Hvis man fx spiller på en Tottenham-sejr i aften, så vinder man sit spil, hvis Tottenham taber eller spiller uafgjort, altså ligesom dobbeltchance fra andre bookmakere.

FLERE MÅDER AT SPILLE – FLERE MÅDER AT VINDE

Spillebørsen er lidt anderledes andre former for bookmakere, men når man først har sat sig ind i det, så fungerer det rigtig godt, da muligheden for at sælge, eller få gode odds tit kan være bedre, end på det helt store bookmakeres marked. Lige nu kan nye spillere prøve Spillebørsen risikofrit for 550 kr. Alt du skal gøre er at tilmelde dig børsen med tilmeldingskoden ”FEO219”, placere et kontant spil på 550kr. Hvis du taber dit første spil får du pengene tilbage kontant.

Du kan oprette en konto lige her.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top