The perfect guide to the casino

Dagens Odds: FC Københavns Europa League kampagne kommer godt fra start

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: FC København – FC Lugano + Eintracht Frankfurt – Arsenal
Hvad: Europa League
Hvor: Telia Parken
Hvornår: Torsdag d. 19/9 klokken 18.55

Efter et par kampe i kvalifikationen til et europæisk gruppespil, starter FC Københavns rigtige kampe endelig.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Og her starter man med at møde FC Lugano, som ikke er kommet godt fra start i ligaen. Samtidig er FCK inde i lidt af en negativ stime, med nederlag til Hobro og AaB. Begge hold i aften har tabt deres seneste tre kampe, så derfor bliver det spændende at se, hvilket hold der rejser sig. Lugano kan godt nøjes med et uafgjort resultat, imens uafgjort for FCK ville være lidt af en skuffelse. Man har efterhånden bygget lidt af et fort i Parken, men det er på det seneste år blevet nedlagt, af mindre store hold. Jeg ser dog en kamp igen iaften, hvor Ståle Solbakkens internationale erfaring får en kæmpe rolle. Michael Santos så ok ud, i nogle dele af 1. halvleg, og hvis Viktor Fischer og Pep Biel bare kan ramme et nogenlunde niveau, så ser jeg en kamp, hvor FCK vinder minimum en halvleg. I fem ud af seks af FC Københavns kampe på hjemmebanen i denne sæson, har man vundet minimum en halvleg. Den giver odds 1,44 igen hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

For første gang, vælger jeg at oddse på to forskellige kampe, da en lang række af de odds til FC København kampen, er for lav, til at jeg ser god værdi i dem. Derfor går vi over til kampen mellem Eintracht Frankfurt og Arsenal.

Frankfurt er favoritter til opgøret, og det giver da også god mening, når man tænker på, at Arsenal ikke er så forfærdeligt gode på udebane. Men i sidste års gruppespil, blev det til tre udebanesejre til Arsenal og en målscorer på 7-0. Ja man mødte godt nok kun Vorskla, Qarabag og Sporting, men man slog også Napoli og Valencia på udebane i kvartfinalen og semifinalen. Frankfurt vandt alle deres gruppekampe sidste år, og scorede hele 10 mål på hjemmebane. Dog er otte ud af Frankfurts 17 mål i gruppespillet altså solgt, da både Luka Jovic og Sebastian Haller ikke er i klubben mere. Det var altså også to folk, som scorede fire mål tilsammen i knockout fasen og erstatningerne til de to, har ikke ligefrem imponeret i Bundesligaen endnu. Nu har jeg set holdet Arsenal tager med til Tyskland, og her er Pierre-Emerick Aubameyang, Nicolas Pepe, Reiss Nelson og Dani Ceballos blandt offensiven, og hvis Emery har planer om at starte dem, så ser jeg rigtig god værdi i, at Arsenal får point med fra kampen. Altså kører vi med dobbeltchance, uafgjort eller Arsenal sejr til odds 1,58 hos Bet365.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top