The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Champions League er endelig tilbage

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: PSG – Real Madrid
Hvad: Champions League
Hvor: Parc des Princes
Hvornår: Onsdag d. 18/9 klokken 21.00

Champions League kom endelig tilbage igår, hvor vi havde en række fede kampe, og det samme gør sig gældende for i aften.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

To yderst skadesplaget hold møder hinanden i aften. For PSGs vedkommende, må man undvære Neymar, Kylian Mbappe, Edinson Cavani, Julian Draxler, Thilo Kehrer og Colin Dagba. For Real Madrid lyder den liste på Sergio Ramos, Nacho, Luka Modric, Marcelo, Isco og Marco Asensio. Asensio har man måtte undvære i et stykke tid efterhånden, og Nacho virker til at være bag Eder Militao på listen over centrale forsvar, og derfor kommer forsvaret til at bestå af Courtois, Carvajal, Varane, Miliato og Mendy. Fra weekendens 3-2 sejr over Levante, er det derfor Ramos, Marcelo der 100% ikke er med, og ind kommer de to nye indkøb Militao og Mendy. I offensiven kan det meget vel blive Eden Hazards første kamp fra start, og man har også Gareth Bale tilbage fra karantæne. Modric har samtidig ikke været med fra start i de sidste tre kampe, og derfor er jeg mere bekymret overfor PSGs skader/karantæner. Ift. 1-0 sejren over Strasbourg, mangler man målscoreren(Neymar) og sin højreback(Dagba). Det kan derfor ende med, at Icardi får sin første kamp fra start for PSG, og hvordan er hans form så, da vi skal helt tilbage til april, for at finde hans sidste kamp, hvor han spillede fuldtid? Man har godt nok holdt nullet i fire kampe i Ligue 1, men det har været mod sidste års 9, 11 og 16. plads, samt et oprykningshold. Første oddsforslag er derfor, at kampen bliver enten uafgjort eller Real Madrid sejr, altså et dobbeltchancebet. Den giver odds 1,70 hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

PSG og Real Madrid mødte hinanden i 1/8 finalen to turneringer siden, og til trods for, at Real Madrid vandt begge opgør, så er det svært at vurdere aftenens kamp udfra de to opgør, da de to hold maks vil have omkring 4 spillere inde, fra deres startopstilling dengang. Den største ændring, og måske også den vigtigste, er at Zinedine Zidane endnu en gang er træner i Real Madrid, og han er specialist i Champions League efterhånden. Det ser jeg som en kæmpe fordel, til trods for, at det er et halvt amputeret hold, han tager med til Frankrig. Jeg synes Real Madrid bliver gjort til større underdogs end de egentlig er, og af de fire store profiler som begge hold mangler, ser jeg Real Madrids erstatninger som værende bedre. I tre ud af PSGs fem kampe i Ligue 1, stod det uafgjort ved pausen, imens man var foran i de sidste to. Den statistik for Real Madrid lyder på to uafgjorte og to føringer. I den ene storkamp igår mellem Dortmund og Barcelona, var det to offensivehold, som gik forsigtigt ind til kampen, og det forventer jeg mig også af aftenens kamp. Derfor går vi med et lille sats på, at kampen står uafgjort ved halvlegen. Den giver odds 2,37 igen hos Bet365.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top