Har bookmakerne set forkert her? Sådan får du odds 71 på Champions League væddemål

Foto: Ritzau Scanpix



Så er Champions League endelig igang igen, efter en alt for lang pause.

Det betyder selvfølgelig også, at der er helt nye oddsforslag på banen, og også en række sjove spil. Det har en af Danmarks bedste oddsere i form af Jacob Hansen, kigget meget nærmere på, og her har han i den grad fundet et odds, som kan ende med at blive en kæmpe gave. Der findes ikke et sikkert odds, men der findes derimod odds, hvor mange vil mene, at linjen for oddset er sat helt forkert.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det er altså sådant et odds, som Jacob Hansen fra Oddsprofit har fundet. Hele odds 71, hvis det altså går hjem, og det kan du se, ved at oprette en profil hos Oddsprofit. Her kan du oprette en 10 dages prøveperiode, og hvis det ikke er noget for dig, så har du fået 10 dages gratis, og kan løbe væk herefter.

Det helt gode ved spilforslaget fra Jacob Hansen er altså, at det ikke nødvendigvis er meningen, at væddemålet køres helt til slut, men at man derimod kan ‘sælge’ væddemålet til profit tidligt i turneringen. Dem der føler for at satse, kan altid køre væddemålet helt ud, men går man efter profit, så er det altså væddemål som dette, der er god chance for, at kunne lukkes før tid til profit.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Hvis du er interesseret i at se, hvilket stort odds der er tale om, så kan du oprette en profil lige her.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top