The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Kan Liverpools offensiv overhovedet stoppes?

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Burnley – Liverpool
Hvad: Premier League
Hvor: Turf Moor
Hvornår: Lørdag d. 31/8 klokken 18.30

Det er svært at få en bedre sæsonstart, end den sæsonstart som Liverpool har fået. 3 sejre ud af 3 mulige og en målscorer på 9-3. Offensiven har fra start af bevist, at de holder det høje niveau fra sidste sæson, og senest gik det udover Arsenal, som blev sendt hjem med et 3-1 nederlag. Nu skal Liverpool en tur til Burnley, som har været noget svingende i denne sæson. Det startede med en flot 3-0 sejr over Southampton, og 1-1 på udebane mod Wolves er også et fint resultat. Man tabte noget forventet til Arsenal, men røg altså ud af Carabao Cuppen, da man på hjemmebane tabte med hele 1-3 over Sunderland. Man spillede godt nok uden mange af starterne, men derfor er det stadig noget af et slag, når man så tidligt må forlade turneringen.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Sidste sæsons to opgør mellem de to hold endte med en 4-2 sejr og en 1-3 sejr til Liverpool. De sidste to gange Liverpool har været på besøg, har de også formået at score over 2 mål, og selvom Burnley holdt nullet mod Southampton, og blot lukkede et mål ind mod Wolves, så bliver det svært at se, hvordan de skal lukke ned for Firmino, Salah og Mane. Senest mod Arsenal, var det altså Salahs tur til at score målene, hvor det blev til to kasser. Det uhyre vigtige for Liverpool er, at de ikke er afhængige af en spiller, da det altså er meget sjældent, at ikke blot en af de tre stjerner på toppen, præsterer over middel. Første oddsforslag er derfor, at Liverpool scorer over 1,5 mål i kampen. Den giver odds 1,44 igen på Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

Selvom Burnley er et hårdtkæmpende hold, så er det altså ikke et hold, som har trukket massere af gule kort. I deres tre første Premier League kampe er det blevet til 0, 1 og 2 gule kort, imens man heller ikke fik nogle gule kort i Carabao Cup nederlaget til Sunderland. Liverpool har fået 0, 1 og 1 gule kort i deres første tre kampe, så det er altså ikke to hold, som trækker mange kort i løbet af en kamp. De sidste fire gange, Liverpool har været på besøg hos Burnley, har der ikke været mere end to gule kort i hele kampen. Generelt, så har der i de sidste otte opgør mellem de to hold, kun to gange været 3 kort eller flere. Hos Bet365, kan man få odds 1,90 på asian under 3 kort i kampen, og det bliver derfor vores andet oddsforslag, til dagens kamp.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top