The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Kan AC Horsens eller Aab bryde forbandelsen?

Foto: Ritzau Scanpix


SÃ¥ er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: AC Horsens – Aab
Hvad: Superligaen
Hvor: CASA Arena
Hvornår: Mandag d. 26/8 klokken 19.00

AC Horsens og Aab skal lukke 7. runde af Superligaen, når de to hold mødes på CASA Arena. Begge hold kommer til kampen med et nederlag i sidste runde, dog i kampe, hvor begge hold havde chancerne til at få point med fra deres kampe, især Aab var tæt på at hente et point på Brøndby Stadion. Blot 1 point adskiller dem i tabellen, og den her kamp er yderst vigtig, hvis man har planer om at slutte i top 6.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Spørgsmålet er så, hvem der får det bedste resultat med fra kampen. AC Horsens har spillet tre hjemmekampe mod FC Midtjylland, FC København og FC Nordsjælland, og her er det blevet til 0 point og en målscorer på 0-7. Imens har Aab ligeledes spillet 3 udekampe, og her er det også blevet til 0 point og en målscorer på 1-5. AC Horsens har for nyligt fået Ayo Simon Okuson tilbage på et lejeophold fra FC Midtjylland, imens Aab har sikret sig deres tidligere profil i form af Rasmus Thelander, samt den norske landsholdsspiller Iver Fossum, der skiftede fra tyske Hannover. De to hold mødtes i en træningskamp for under 1,5 måneder siden, hvor begge hold stillede stærkt op. Her vandt Aab med 0-4, og selvom Aab historisk har det svært på CASA Arena, så burde der være gode muligheder for at få point med, mod et ideforladt Horsens hold. Første oddsforslag er derfor, at Aab vinder minimum en halvleg. Den giver odds 1,61 igen hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

Andet oddsforslag, er en lidt mere satset en af slagsen. Det er tydeligt, at der er forskellige forventninger i de to klubber. Imens målet i Horsens endnu en gang nok lyder på overlevelse, så er målet i Aab, at komme med i top 6, som glippede sidste år. Hvis det skal ske, er det altså i kampe som denne, at Lucas Andersen, Kasper Kusk og Patrick Olsen skal steppe op. Horsens har tabt fire Superligakampe i år, og i tre af dem, var de bagud allerede ved halvlegen. I Aabs eneste to sejre i år, nemlig 3-1 over Silkeborg og 4-1 over Esbjerg, scorede de alle deres mål i første halvleg. De sidste seks opgør på CASA Arena mellem de to hold, hvor der faldt mål i kampen, har Aab ført ved halvlegen i fem af de kampe. Imellem de seks kampe, har der været to kampe, der endte 0-0, men da begge hold skal ud og jagte point i denne kamp, har jeg svært ved at se, at der ikke skulle falde lidt mål i aften. Det kan meget vel bliver til Aabs fordel, og et odds på, at Aab fører ved halvlegen, giver odds 2,75 igen hos Bet3655.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top