The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Kan Dortmund fortsætte fra hvor de slap?

Foto: Ritzau Scanpix


SÃ¥ er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: FC K̦ln РBorussia Dortmund
Hvad: Bundesligaen
Hvor: RheinEnergi Stadion
Hvornår: Fredag d. 23/8 klokken 20.30

Så er vi tilbage til den tid på året, hvor alle de store ligaer er ved at starte igen. Bundesligaen startede sidste weekend, og nu bliver 2. runde skudt igen, når sidste års andenplads fra Borussia Dortmund, tager et smut forbi FC Köln, hvor oprykkerne står klar, til at byde Dortmund op til dans.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

FC Köln snuppede 1. pladsen i 2. Bundesligaen sidste år, og rykkede derfor noget sikkert op igen, efter et år væk fra Bundesligaen. FC Köln har stadig deres farlige angreb fra sidste sæson, hvor Jhon Córdoba og Simon Terrode bankede kasserne ind. Anthony Modeste skiftede til Kina efter en flot sæson i Köln tilbage i 2017, men kom tilbage til klubben i november 2018. I første kamp tabte Köln på udebane til Wolfsburg med 2-1, imens Dortmund vandt sikkert på hjemmebane over Augsburg med 5-1. Hvis vi tager et kig på oddsene for kort, så er der et interessant odds på 1,83. FC Köln fik tre gule kort i deres første kamp, imens Dortmund fik 0. De sidste fire indbyrdes opgør mellem de to hold, har det været Köln, der har fået flest gule kort. Hvis man tager et kig på foxsports statistik for gule kort, så har Dortmund fået 30 styks i Bundesligaen i sidste sæson. Det tal overstiger FC Kölns forsvarsspillere alene med en del i sidste sæson. Derfor går vi med, at FC Köln får flere gule kort end Dortmund til odds 1,83 hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

Dortmund var i storform i første kamp, hvor der altså kom seks mål i kampen. Derfor er der rigtig mange muligheder for spil til denne kamp. Over 2,5 mål i kampen, begge hold scorer i kampen, eller over 1,5 mål for Dortmund alene. Det andet odds vi går med, handler dog om hjørnespark. Hvis vi tager et kig på Dortmunds første kamp i Bundesligaen, så endte hjørnesparkstatistikken på 10-0 til Dortmund. Köln var også gode til hjørnespark, og vandt deres kamp mod Wolfsburg med 2-6 der. De sidste fem indbyrdes opgør mellem de to hold, har det altså været Dortmund, som har fået flest hjørnespark i kampen. Det er til trods for, at tre af de kampe er endt uafgjort, og altså været nogle kampe, hvor Köln har været med i spillet. Hos Bet365, kan man få odds 1,50 på, at Dortmund er det første hold til at få 3 hjørnespark i kampen, og derfor går vi med den.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top